En gammel tjenestepige og ondskabsfulde hånere

gammel dame“jeg har 44 år, og jeg kaldes. spinster. Det var mit bevidste valg. Jeg har altid haft det godt, men… Venner tillader sig stadig at komme med ondsindede bemærkninger om mig. For eksempel fandt jeg for nylig ud af "den slags” veninder, at min gamle manddom allerede er kommenteret som en slags seksuel afvigelse. Sådan fik jeg disse dumme vittigheder, at jeg mere og mere ofte spekulerer på, om jeg af fredens skyld endelig skulle blive gift. Fortæl mig ærligt, om min alderdom på en eller anden måde er biologisk betinget? Eller måske – bo i o tym ju: jeg tror – det er perversion ?”

Først og fremmest vil jeg gerne informere dig, at gifte sig med "ro i sindet" er ren vrøvl. Du bliver gift for dig selv og for din partner, ikke fordi, at miljøet gerne vil have det.

Faktum, at dette miljø mistænker dig for en vis afvigelse fra den seksuelle norm, Jeg råder dig til bare at ignorere det, fordi det er en idiotisk beskyldning. Jeg forsikrer dig: det kan ikke argumenteres rationelt på nogen måde.

Nogle siger, at der er noget seriøst drama i bunden af ​​hver alderdom. Selvom det ikke er tilfældet, gammel manddom har altid sine årsager. Nogle gange er de i personen, og nogle gange i dets omgivelser.

Undertiden skyldes sult et lavt niveau af sexlyst, undertiden på grund af meget ublu krav, hvad der sættes til en potentiel partner. Nogle gange er det sådan, at tilstanden er resultatet af en indgroet frygt, forårsaget af dårlige oplevelser i fortiden. Så opfører personen sig som en stikkende kaktus. Hver, der nærmer sig ham, det støder på beskyttende pigge og straks frastødes. Nogle gange ligger årsagerne til at blive i en celibatstilstand også i en persons fysiske og mentale egenskaber. For eksempel kan nogen ikke lokke, uattraktiv, ikke særlig attraktiv, bare ikke eksternt interessant nok. Eller hans måde at være på er sådan, der skræmmer eller afskrækker potentialet
partnere.

Uanset årsagerne til denne situation, en ting er efter min mening helt sikkert. Hvis nogen frivilligt vælger at være alene, det er udelukkende hans forretning. Så længe vi ikke skader nogen med vores adfærd – ingen har ret til at blande sig i vores intime liv, kommentere det, kig efter sensationelle tråde i det.