Hvad indeholder de??

“Datter og hendes mand efter 10 års ægteskab opfører sig som et par teenagere, der er forelskede i hinanden. De krammer hinanden i selskab, de kysser og siger "lille nip" “kiteńko”, „Pimpusiu” etc. Selv jeg føler mig flov over dette kødfulde. Er dette normal adfærd?”

Det er heller ikke normalt, heller ikke universelt accepteret. Normalt er forelskede tilbageholdende med at vise deres følelser for andre. Opførsel, som du beskrev, det kan have tre eller flere årsager. For eksempel. det kan være relateret til begge partners mytomani. De er begge overbeviste, at alt, hvad laver de, er den smarteste, det bedste. Sådanne par viser ofte deres kærlighed til ganske uafhængigt, hvad der virkelig foregår mellem dem. "Pimpus” så tjener de til at understrege deres unikke karakter. Nogle gange kan blinding være en defensiv holdning. Pointen er, til – på trods af fakta - at lyve til forhindringerne: "Du kan se selv, hvordan vi elsker hinanden”. "Drikker ud af munden” det kan også indikere en tendens til bevidst at irritere miljøet. Parret ønsker at chokere ved at demonstrere deres egen overlegenhed og foragt for andre, at vide, at disse andre har en helt anden måde at være på. Lad dem få det, de er ligeglade. Denne adfærd kan også skyldes partnernes umodenhed. At demonstrere deres lykke hos børn finder sted på trods af andre menneskers træthed og kedsomhed, "Værre”, "Dårligere”, "Dummere”…