FRISØR

FRISØR

Dette øjeblik er kommet i mit barns liv, hvor jeg sagde nok hår, hvilken sidste (selvom det ikke er frodigt) det fordrev i alle retninger. En ven kom med hjælp, frisør, der lige har besøgt os og lige rigtigt (helt ved et uheld) hun havde det passende udstyr med sig. Så tænkte jeg: nu, eller aldrig (selvfølgelig med dette “aldrig” Jeg overdrev med årtiet, men til den passende dramaturgi er det undertiden nyttigt at bruge et sådant udtryk). Så jeg sad Alan i hans stol… noget passede ham ikke længere, fordi stolen ikke sad ved køkkenbordet som normalt, det blev kun trukket ind i midten af ​​korridoren… surt udtryk… han brød, da han satte på kappen og begyndte at brøle. jeg troede, at det er her, vi afslutter vores frisørforsøg, fordi jeg ikke vil stresse ham, og lad det vokse, hvis han bliver ældre, kan det være muligt at bruge saksen sikkert. En erfaren ven gav dog ikke op. Hun begyndte at dirigere, tag Alan på knæ, knus hinanden og hold ham 🙂 Jeg gjorde hvad hun sagde, Alan blev rolig, han reagerede ikke engang, da hun dækkede os med en stor sort kappe: Carramba! – jeg troede – så hvirvlede omkring os som den kloge og mystiske Don Pedro fra regnbuernes land. Formået at! Vi har det første hårklipp udført uden nogen sundhedsskade – saksen klipper kun håret. Måske er der ikke meget forskel, men for mig er det stadig en succes.

Jeg bestod ikke, at mit barn vil opleve hårskæring på denne måde, for efter hele proceduren viste han mig bevægelser på hovedet med en meningsfuld gestus mange gange den dag og den næste dag og talte om det, że było obcinanie. Ciekawa jestem jak będzie kolejnym razem.

Siges at være, at når du er sammen med dit barn dag ud og dag ud, kan du ikke se, hvordan det vokser. Slet ikke… Jeg kan se store ændringer i Alan, først tøj, for det andet efter at have holdt, for det tredje, endelig kommer det (mere og mere effektivt) så dag efter dag overrasker det mig med noget nyt.
By uniknąć kolejnych strat w talerzach w kuchni (zabezpieczenie szafek nic nie dało, już sobie z otwieraniem tych zabezpieczeń poradził) przygotowałam Alanowi jedną półeczkę, która jest wyłącznie Jego. Polubił ją, chowa tam swoje skarby i niezmiernie się cieszy, gdy niby przypadkiem tam je odnajduje. Dzięki temu do innych szafek zagląda znacznie rzadziej. Ciekawe jak długo ten trik będzie działał.

Ależ się dziś o nas rozpisałam 🙂 w sumie dawno tak obszernie nie było, więc trochę nadrabiam. W takim razie z tego miejsca chciałabym jeszcze pozdrowić Biedronki z którymi będziemy się rzadziej widywać, så benyt lejligheden i dag, at vi stadig kunne mødes, var der mange minder og drømme om fremtiden. Alan kunne meget godt lide den yngste mariehøne: Zosia.

Efterlad et Svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret *