Din partner er væk for evigt

OSTillad dig selv at udholde smerten ved at miste din mand til slutningen. Så vil du genvinde din åndelige balance, og du vil kunne nyde livet igen.
"Samtalerne med min datter hjalp mig"
– For to år siden døde min mand pludselig af et hjerteanfald. Først kunne jeg ikke tro hans død. Gentog jeg igen og igen: "Det er umuligt, at min Janek ikke er her. " I en trans beskæftigede jeg mig med begravelsesformaliteter med børnene, Jeg forberedte en fest for familien. Først når alle gik hjem, og jeg var alene, fortvivlelse kom. Alt udstyr i lejligheden, hver handling mindede mig om min mand. Jeg kunne ikke kontrollere mig selv. Jeg græd bogstaveligt konstant. Så begyndte jeg at blive mere og mere vred. Det er svært at tro, men jeg havde et nag mod skæbnen, til sin mand, at han havde forladt mig, og endog til Gud. Jeg var overbevist, at mit liv er afsluttet, og intet godt venter mig mere.

Jeg forlod kun huset til kirkegården. Jeg ville ikke gå ud med mine venner, fordi jeg hørte fra dem: "Græd ikke, du er nødt til at komme tilbage til livet. " Og jeg følte, at jeg ikke har råbt min fortrydelse endnu. Jeg kunne kun gøre dette foran min datter. Da vi talte om min mand, Jeg huskede gode tider med hende, hvad jeg oplevede med ham, jeg følte, at min fortvivlelse bliver til sorg.

Og endelig – ganske uventet – fred og vilje til at handle vendte tilbage. Jeg følte igen, at jeg lever: Jeg fornyede kontakter med mine venner, Jeg holdt op med kun sort, Jeg begyndte at lede efter nye aktiviteter til mig selv. Jeg tog endda et ulønnet job på et fundament for handicappede. Og det var der, jeg mødte enkemanden Karol. Vi er forbundet med virkelig varme og kærlige følelser. Vi går ture sammen, Jeg inviterer ham til mit sted til søndagsmiddage. Takket være dette føler ingen af ​​os ensomme. Jeg ved, at min mand ikke vil slette noget fra min hukommelse, jeg er så glad, at jeg har en mand ved min side igen.