Hvordan kan jeg forhindre min datters aggression?

teenager“Jeg har et problem med min 17-årige mentalt handicappede datter. Hun afsluttede fire klasser i et skole- og uddannelsescenter, men hun blev fjernet fra det på grund af sin aggressive opførsel. Da hun var hjemme (færdiggjort derefter 5. og 6. klasse), hun handlede kun forfærdeligt over for min mand. Så jeg besluttede at sætte hende tilbage i midten, men jeg var nødt til at få hende hurtigtved at tage væk, igen på grund af aggression. Så var hun i forskellige fabrikker i et par dage, sociale plejehjem. Det blev altid fjernet af samme grund. Han har været i centrum i flere måneder, hvor hovedsageligt ældre bor. Hendes læge besluttede, at han til sidst ville justere sig på en eller anden måde. Problemet er der, at datteren ikke vil Bliv der, han fortsætter heller ikke sine studier. Jeg fik at vide, at der ikke er nogen chance for at placere det i et andet væddemål. Jeg tager hende hjem, men jeg frygter ansvaret for hendes narrestreger. Hvad skal jeg gøre?”

jeg tror, że najlepszym rozwiązaniem dla córki byłoby zabranie dziecka do domu. Hun er den mest fredelige under din pleje. Hun ville også have mulighed for at fortsætte sine studier; Du skal tage højde for konsekvenserne af hendes handlinger. Det ville helt sikkert være nyttigt for dig at få din datter til at passe konstant af en erfaren psykolog eller psykiater.