Hvorfor taler min kone ikke ærligt med mig?

pan-seng“Vi har succes, et kærligt par, men fra tid til anden hører jeg kommentarer som denne fra min kone: "Du opfører dig upassende", "Du klæder dig upassende", "For en gangs skyld kunne du gøre noget for mig". Når jeg prøver at afkode, hvad han virkelig vil fortælle mig, hun begynder at blive vred. Så jeg forvandler alt til en vittighed, og situationen vender hurtigt tilbage til normal.”

Jeg har nogle råd, der ikke er til dig, men for hustruen. I stedet for at formulere dine reservationer på en indviklet måde, lad ham tale lige; for eksempel.. "Hold gaffelen i din venstre hånd", "Brug ikke et grønt slips med orange prikker med en lilla skjorte", "Vær venlig, smide skraldespanden”.

jeg anmoder, at din sans for humor er din styrke, og det er derfor, jeg tillod mig at spille i en legende tone. Dette er absolut ikke et tegn på min tilsidesættelse af problemet. Modsætning, jeg tror, at ægtefællers kommunikationsproblemer kan ødelægge selv et vidunderligt forhold.