Hvad betyder det at være mor?

Hvad betyder det at være mor?

Hvad betyder det at være mor? Måske starter jeg mine overvejelser med en bestemt, ponadczasowej maksymy, hvilket er smukt, drewnianej tabliczce podarowały mi moje Córcie w zeszłym roku na Dzień Matki: "Hotel Mama ... 24h altid åben". Jeg var meget rørt over disse ord, widząc, że one również czują, że w każdej chwili mogą na mnie liczyć. 24 timer om dagen, Jeg er dag og nat for dem. Ja i 100%.

Dette motto ledsager mig hver dag og er et maksimum, Jeg underskriver med begge hænder. Nogen vil spørge hvorfor? Jeg svarer allerede - Det er derfor, że po nocy pełnej snów i rozmyślań o zadaniach jakie czekają na Ciebie jutro, om morgenen begynder du at fungere med fuld kapacitet ... selvom du prøver at hvile, er dine tanker optaget af mange forhold - tandlæge, talepædagog, ekstra aktiviteter for børn, skoleudflugt, som stadig skal betales, reparation af en utæt hane, po zaplanowanie rodzinnych wakacji.

Moderskab er en konstant mangel på tid! For uanset hvor mange gange du allerede har ilagt vaskemaskinen, a czeka kolejna partia. Uanset hvor mange gange du har vasket op i dag, og mere samles. Lige meget, hvor tidligt du står op og sender hele flokken til skole eller børnehave. Du vil alligevel have travlt med at forlade huset - det er et helt paradoks. På trods af disse paradokser, jeg elsker at være mor. Selvom det er en meget stor udfordring, nogle gange vanskeligt at bære på daglig basis, især med en flok børn i en alder, til

Jeg elsker denne tilstand.

Jeg kan ikke forestille mig mit liv uden ham. Dette er mit liv og den smukkeste del af det.

To właśnie ten stan uskrzydla mnie i dodaje mi Powera. Jeg elsker at høre det magiske ord "mor" for hundrede gang samme dag. Det er en balsam for min sjæl. Ser hver dag, hvordan min Corcie vokser, hvordan de ændrer sig, jeg tror ikke, det er det 9 flere år. 9 år med at være renere, vaskekvinde, laver mad, ale przede wszystkim matką i przyjaciółką. Uwielbiam wybierać 10-tą sukienkę na występy szkolne “Mam talent” i po raz setny oglądać “Barbie”, eller "The Lion King". Jeg elsker at blive brugt af mine børn, når f.eks.. deltage i svømningskonkurrencer eller "Spil og aktiviteter", potrzebując mojej obecności i wsparcia. Jeg vil være en god mor, og jeg kan godt lide baren, którą często sobie stawiam dość wysoko.

Mit mål er dette, at gemme et billede af mine børn i mindet om et varmt hjem med en velplejet mor, et partnerforhold og endelig en kærlig familie, vores glade syv :):):):):):):)

jeg ønsker at, at varmen fra familiens rede ville vise vores døtre vejen hjem, selv fra de fjerneste rejser. Selv når de selv har deres børn, at de ikke foragter mors tid, fordi jeg ikke kan lide min mor, et varmt hjørne og ... smukke barndomsminder ...

Mor er intet andet, som kærlighed uden grænser, når du krammer dine børn, kiedy patrzysz im prosto w oczy, det er som om verden stopper. At være mor betyder også at tro det, że te trudne dni i nieprzespane noce kiedyś wynagrodzą po stokroć. Bo kiedy przyszedłeś na świat to właśnie ona drżała o twoje zdrowie, det var hun, der blev hos dig hele natten og holdt dig i armene, indtil hun så morgendagens morgen. I løbet af dagen, som hun aldrig kunne sige, jeg kan ikke gøre det mere, Jeg tager fri. INGEN! Vi har ikke lov til at tage fri. Vi skal være og fortsætte

Fordi hvad kunne være vigtigere end opdragelsen af ​​et andet menneske?

For mig personligt, som mødre til døtre, snart en teenager, og derefter kvinderne, det er meningen med mit liv. Oddałam się bez reszty i wciąż oddaję się moim Córkom i uwielbiam to. Fordi jeg elsker at være mor. Jeg drømmer om et sådant øjeblik, den ene dag min datter, at være voksne kvinder, sagde de: "Mor, vi er stolte af dig". Så bliver det den største præmie.

At være mor er en stor stolthed, stolthed over mine døtre og deres lille eller større succes, startende med at sidde ned, kravlende, det første skridt, første ord mor, til medaljer i sportskonkurrencer, stavekonkurrencer, eller matematiske olympiader. Hver individualist og den bedste i sin kategori. Og denne stolthed vil ledsage mig hele mit liv, nic już bardziej nie będzie się liczyło. A ta duma to też duma z samej siebie, at jeg klarede det, jeg er ikke skør, przy pięciu brzdącach w jednym wieku, wiecznej hurtowni mleka i tonie pampersów.

Selvom jeg havde øjeblikke med sammenbrud, svære øjeblikke, Jeg blev altid styret af en ting - jeg er mor og fighter - jeg vil ikke give op !!!

Og jeg gav ikke op, og du også, kære mor, giv ikke op! Fordi vores liv er i vores hænder, på trods af fejlene, men også succeser, dzięki którym odkrywamy na nowo nasz cel. Formålet med at være mor, men også en kvinde, som under hendes hjerte igennem 9 måneder bar hun sin største lykke. Husk! Vi er inviteret til den smukkeste rejse for at være mor ...

Tillykke med fødselsdagen Kære mor

Na koniec moich skromnych rozważań dedykacja dla moich Córeczek:

”Det var mig, der bar dig under mit hjerte

Det er mig, der bad om dit helbred,

Du var med mig fra det første gram,

Du mine børn, Jeg er din mor "

Jeg elsker dig, mine stjerner

Efterlad et Svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret *