Amning og sygdom / kold

Amning og sygdom / kold

Sygesæsonen er i fuld gang. Måder at forkøle meget, apotekshylder spænder under vægten af ​​over-the-counter medicin. Bestemt, hver af os har allerede vores dokumenterede metoder til at blive forkølet, men jeśli karmisz piersią musisz być czujna.

Start med hjemmemedicin:
na zatkany nos/ katar inhalacje jeg hvidløgsperler,
Dobra też jest merian salve jeg essentielle olier, którymi skrapla się poduszkę przed snem.
na ból gardła płukanki (saltvand opløsning, en opløsning af vand med sodavand, salvie),
na ból głowy dens,
na zbicie gorączki kolde komprimerer på lever og pande, men også en anstændig sved under dækkene.

Du kan hjælpe dig selv med medicin:
Tamtum grøn (Desværre virker det ikke for mig)
Ibuprofen men meningerne er forskellige. Min jordemoder siger, że ibuprofen jest lepszy od paracetamolu, for selvom det passerer ind i maden, er det i meget små mængder). Det er dit valg, fordi hvad en læge er en mening. På hospitalet gav de paracetamol ... og en ven tog ibuprofen til (som ordineret af en læge).
Na pewno nie można łykać aspirin!

Jeg har allerede overlevet sygdommen to gange, og jeg tog ikke medicin. Selvfølgelig "Jeg led", men efter 3 dniach chodziłam jak nowo narodzona. Czego się nie robi dla dziecka ;s

Efterlad et Svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret *