Et barn på et hospital med en forælder - hvordan man overlever?

Et barn på et hospital med en forælder - hvordan man overlever ?

Sidste uge havde vi den "fornøjelse" at sove på hospitalet, på børneafdelingen.
Børn griner lidt, nogle gange græder de, men de sover oftere og keder sig bare.
På den anden side, forældrene ... kun og udelukkende for hende.

For mad. Hos sygeplejerskerne, læger. På den knirkende seng.

På grund af manglen på legetøj til børn. På buede vægge.

Standard ;]

Hvert sekund siger - "Jeg kan ikke udholde det mentalt".

Jeg begyndte at spekulere på, hvad der foregik. jeg er glad, at de gav mig et halvt og rent ark, at jeg kan bestille en middag til PLN 5, at jeg kan lave mig en kop te, og vigtigst af alt - at jeg kan være sammen med et barn, der er syg!

Den samme fiskepasta til morgenmad den tredje dag i træk ? Det ønsker du ikke, så giv det ikke til dit barn, der er en butik nedenunder, køb en bolle, syltetøj og stop med at klynke. Pas på dig selv.
Sengetøjet passer ikke til dig? Medbring din egen hjemmefra. Råb ikke på sygeplejersken, når denne bringer dig en pudebetræk med et lille hul.
Etc..

Forældre med et barn på hospitalet - hvordan det går ?

mor, gør mig godt
En to-årig drikker kold cola efter hvert måltid, spiser alle slags Kinder-produkter mellem måltiderne - slik, chokolade. Mor nægter hver gang, når kokken ankommer med aftensmaden.
Han forklarer mig om aftenen, at hun vil have barnet til at opleve sit hospitalsophold godt, så hun lader ham spise slik. Normalt spiser han slet ikke sødt. Hospital mad er afskyelig og giver ikke din baby det. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle sige. Jeg tav.
Min lille spiste alt, hvad hospitalet tilbød ham. Jeg behøvede ikke give ham noget. Jeg havde ingen følelse, at jeg er nødt til at købe ham chokolade, for at få ham til at føle sig bedre. Det faldt mig aldrig ind, fordi han nød det, at jeg er sammen med ham, at jeg sover om natten ved siden af, at han ikke er alene et fremmed sted. Barnet opfatter miljøet lidt anderledes end voksne.

Bærbar, tablet, smartphone - en nødvendig vare
Jeg var bange og ville selv græde, når Fr. 23 en etårig pige kunne ikke sove. Hun var så hysterisk, at de måtte give hende beroligende midler. Og grædene startede omkring 19. Du kan forestille dig ?
Hun græd så hårdt, at hendes tøj var gennemblødt i sved.
I løbet af dagen så hun eventyr. Computeren var i hendes krybbe hele dagen, billeder blinkede kontinuerligt på skærmen. Da hun begyndte at græde om aftenen, hendes forældre skubbede med magt sin bærbare computer, ordsprog: "Se et eventyr".
Jeg beundrer dem for deres tålmodighed, fordi de ikke dukkede op i fire timer, at de er ked af det. Men jeg så heller ikke terroren, som om de havde lignende handlinger med aftenen i søvn hver dag.

Jeg elsker kaos
Moderen til en lille pige, der var mindre end et år gammel, viste noget, hvad jeg ikke ville forvente af en kvinde i mit liv.
Hun havde flere store vandflasker på skabet, cola, søde drinks - hver frisk. Plus et par tallerkener mad: på en nappet sandwich, på den anden kerne og et par druer, på en anden kartoffel fra gårsdagens middag. Dokumenter, magasiner, baby farveblyanter, ikke-dryp, flasker, tre typer mælk. Kunne udveksles uendeligt. Frygt for at tænke, hvad hun havde i skabet. Hendes baby pige havde to store kasser med legetøj. Midt på dagen, alt legetøjet var spredt på gulvet. I løbet af runden gik lægen galt og begyndte at kalde hende et rod. Du tænker, at hun ryddede op ? Manden var klogere, fordi han i det mindste havde lagt alt i træk.
Men dette er ikke det eneste tilfælde. Folk, der går på hospitalet, tager alt for mange ting. Salerne er virkelig små, det er ofte nødvendigt at dele disse trange rum med flere forældre og deres børn. Det er trist, at de fleste mennesker har dyb gentagelse i andre.

Og hvordan skal de udholde det mentalt, da de konstant er bekymrede over hospitalsforholdene og barnets ulykke ? Bądź, knus, læse eventyr, elsker og tænk ikke hver morgen: "Måske slipper de os ud i dag". Jeg ville være skør. Under alle omstændigheder begyndte andre forældres humør efter et par dage at inficere mig, og jeg mistede tålmodigheden, og med mig begyndte barnet at vise tegn på nervøsitet. Det gør ikke noget godt, og det lader dig bestemt ikke komme sig.

Heldigvis er vi allerede hjemme, og jeg behøver ikke se denne nativity scene. Mit hjerte er ikke knust, når en mor skriger på sin baby, fordi det lavede en tynd bunke. Jeg behøver ikke være høflig over for min nabo, der mumler fra morgen til aften, hvor slemt det er. Jeg behøver ikke at knibe tænderne, når sygeplejersken griner på mig, fordi jeg på forhånd antager, at jeg er som de andre. Medicinsk team er uhøfligt. Jeg ved hvorfor - fordi forældre til små børn vænnede sig til det.

Efterlad et Svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret *