Hvornår skal du begynde pottetræning? Lidt om NHN ...

Hvornår skal du begynde pottetræning? Lidt om NHN ...

Mødre kan lide at deltage i diskussioner meget ofte, når du bliver spurgt: hvornår du skal starte pottetræning.

For nylig fandt jeg vej til forældrenes forum, der fremmer dia-fri uddannelse. Først efter ti minutters læsning af diskussionen kom jeg igennem, at det handler om nyfødte og spædbørn! Jeg kunne ikke tro det. Jeg gnider mine øjne forbløffet og ser efter bekræftelse, det er en vittighed.

Onkel Google beviste for mig, at NHN (Naturlig babyhygiejne) det er virkelighed og praksis, som også bruges i Polen. Selvom det stadig ikke er meget populært.

Hvem kom på denne idé?
Chyba ludzie pierwotni. W ostatnich latach jest tendencja do podróży w przeszłość. 60'ernes mode er tilbage, folk leder efter sund mad, de oprettede grøntsager, de planter urter i huset, de forbereder deres egen kosmetik ud fra naturlige ingredienser,de bager brød, de forbereder hjemmelavet is, de opdrætter geder til mælk osv.. Det er en gang, til højre, at vi har en måde at være ECO på. Og ECO er så at sige også forbundet med økonomi - men ikke for alle.
Efterligning af afrikanske eller sydamerikanske folk er også på mode, fordi de lever i harmoni med naturen. Men vi glemmer ofte, at de lever i et andet miljø. Der er en ammende mor, der sidder på jorden med sin baby, ikke kontroversiel, så selv et barnløst barn er ikke noget ekstraordinært.
Jeg kan ikke forestille mig en baby "potte" uden for hjemmet, i vores civilisation. I cafeteriet, på en tur, i butikken. Derfor kan vi ikke undgå at lægge en ble helt på, det er simpelthen umuligt.

Hvad synes jeg om det? Jeg har blandede følelser. Enkelt gang, at den nyfødte er ret vanskelig at håndtere på grund af sin slap krop og hovedinkontinens, derfor virker potteplantning ret kompliceret for mig. Derudover har et sådant lille barn afføring dusinvis af gange om dagen. Du er nødt til at afsætte dig selv til barnet i 100%, glem alt om at lave middag, når din lille spiller på måtten - fordi han kan give et signal med det samme, at han vil tisse, og du er nødt til at reagere for at give mening.

Sandsynligvis hvis jeg havde fundet ud af det, da min baby blev født, Jeg ville dog se efter en mulighed for at prøve denne noget bizarre praksis. Det ville ende ligesom med genanvendelige, fordi jeg generelt er komfortabel og jeg er bange for snavs.

Jeg ville elske at høre folks meninger, der kan dele deres erfaringer i denne sag.

 

Ældre pottetræning - hvornår skal man starte?

For mig er sagen klar - beslutningen om at potte skal være engangs. Hvis du beslutter dig for at tage babyens ble af, det går ikke tilbage! Ellers har du en tre-årig iført en ble.

Alder - efter min mening er perioden fra 18 måneder til 24 måneder passende, men forvent ikke mirakler. Hvis barnet tydeligt fortæller dig det, at han ikke er klar til det, vent et par måneder.

Du skal være sikker, at dit barn forstår og følger dine beskeder.
Øve sig.

Dyrke motion 1: pytania
– Hvor er potten? - du spørger.
Barnet peger på potten med en finger.

Dyrke motion 2: polecenia
– I det mindste til mor og sid ved siden af ​​dig - giv ordren.
Babyen går hen til mor og sætter sig ned.

Dyrke motion 3: polecenia
– Sid på potten - du giver kommandoen.
Dit barn sætter sig ned på potten med din hjælp. Sørg for at øve dig i at sidde ned alene, i modsætning til udseendet kan det være svært.

Dyrke motion 4: nocnik
Babyen sidder på potten, og du prøver at få dette øjeblik til at vare i det mindste 5 min. Historie, Bestil, legetøj, mad, Andet. Barnet skal have tillid til potten, skal have lyst til at sidde på det, han er nødt til at vænne sig til den nye situation. Kom med lidt sjov, element, der sidder på potten.

Dyrke motion 5: majtki
Vis dit barn, hvordan man fjerner trusser alene. Påklædning kan være et problem, gem denne videnskab til senere.
Lær dit barn at gå i trusser - vi græd lige ved synet, så jeg prøvede at forklare ham i to dage, at trusser er bedre end forkælelse.

Hvis dit barn træner med en fire / fem, det er tid til at deodorisere. Det vil gå godt for dig!

Selvfølgelig har jeg ikke noget imod at sætte mit barn på potten, så snart de lærer at sidde op alene. det gjorde jeg, så snart jeg havde et øjeblik, og sønnen havde travlt med at lege, og han var ligeglad med, hvad og hvor han sad. Han formåede dog aldrig at tisse eller kæbe efter en potte, fordi ... han holdt tilbage, og så snart han følte, ved at gøre noget, to raczkował w inne miejsce. Nie rozumiał, at han kan gøre det på potten.
Men takket være inkubering tidligt, Vi havde ingen problemer med potteversion bagefter.

Efterlad et Svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret *