Mihin he ovat lihaksia??

“Tytär ja hänen aviomiehensä jälkeen 10 vuoden avioliitto käyttäytyy kuin pari teini-ikäistä, jotka ovat ihastuneet toisiinsa. He halaavat toisiaan seurassa, he suutelevat ja sanovat "pieni nippa" “leija”, „Pimpusiu” jne. Jopa minusta on noloa tästä lihavuudesta. Onko tämä normaalia käyttäytymistä?”

Se ei ole myöskään normaalia, eikä yleisesti hyväksytty. Normaalisti rakastuneet ihmiset ovat hillittyjä osoittamaan tunteitaan muille. Käyttäytyminen, jonka kuvasit, sillä voi olla kolme tai useampia syitä. Esimerkiksi. se voi liittyä molempien kumppaneiden mytomaniaan. He ovat molemmat vakaasti vakuuttuneita, että kaikki, mitä he tekevät, on älykkäin, paras. Tällaiset parit osoittavat usein rakkautensa melko itsenäisesti, mitä heidän välillä todella tapahtuu. "Pimpus” sitten he korostavat ainutlaatuisuuttaan. Joskus sokeutuminen voi olla puolustava asenne. Pointti on, että – tosiasioista huolimatta - valehdella esteille: "Voit nähdä itse, kuinka rakastamme toisiamme”. "Juominen suusta” se voi myös osoittaa taipumusta ärsyttää ympäristöä tietoisesti. Pari haluaa järkyttää osoittamalla oman ylivoimansa ja halveksuntaa toisia kohtaan, tietäen, että näillä muilla on täysin erilainen tapa olla. Anna heidän olla, he eivät välitä. Tämä voi johtua myös kumppaneiden kypsymättömyydestä. Sitten heidän onnellisuuden osoittaminen lapsissa tapahtuu muiden ihmisten väsymyksestä ja ikävyydestä huolimatta, "Huonompi”, "Köyhempi”, "Dumber”…