Hyvä pölynimuri kotiisi

Hyvä pölynimuri kotiisi

Uusimmat pölynimurit ovat erittäin innovatiivisia ja niillä on useita mielenkiintoisia toimintoja. Oikean imulaitteen ostaminen ei ole helppoa, koska valinta on valtava. Yksi asia on varma – ostettujen laitteiden on oltava korkeinta luokkaa, ja talossa, jossa ei ole pölynimuria, tunnet melkein kuin ilman kättä.

Tehokas imurointi

Pölynimurilla on yksi, päätavoitteena – hänen täytyy vain imuroida! Mutta hän ei voi tehdä sitä missään tapauksessa, Samalla sen on oltava varsin tehokas. Tästä ei puhu moottorin teho, kuinka hyvä laite on, mutta imemisen tehokkuus, jota testataan monissa laitoksissa. Löydät jopa myymälöistä pölynimureita, joilla on hyvin pieni moottoriteho, mutta erittäin tehokkaalla puhdistuksella! Kuinka se on mahdollista? Ne on varustettu kompressorimoottoreilla, tämän ansiosta ne säästävät paljon sähköä. Näyttäisi, että jokainen pölynimuri puhdistaa, mutta pahin osa on, jota ei voida nähdä paljaalla silmällä! Tämä on kaikki pölyä, pölypunkkeja ja allergeeneja, jotka palaavat huoneeseen kuuman ilman poistuessa pölynimurista. Tehokkaat suodattimet, toimii monella tasolla, on erinomainen tapa pitää pöly pölynimurin sisällä. Yksi arvostetuimmista suodatintyypeistä on korkean hyötysuhteen hiukkasilmansuodatin, tunnetaan yleisemmin nimellä HEPA-suodattimet. Tällaiset suodattimet koostuvat useista kerroksista kuitukangasta, missä kaikki epäpuhtaudet pysähtyvät, jopa pienimmätkin. HEPA-suodattimien tehokkuutta lisää se, että moottori on hermeettisesti suljettu, jotta pöly ei löydä muuta ulospääsyä

Imuroinnin helppous

Imuroinnin ei pitäisi olla rangaistus, tai pikemminkin miellyttävä velvollisuus, jotta se voidaan tehdä oikein, pölynimurilla on oltava useita ominaisuuksia, mikä helpottaa sen toimintaa. Kaapelin oikea pituus on tärkeä, sillä on todella merkitystä. Pitkä kaapeli tekee, että pääset jokaiseen kulmaan pölynimurilla. Se on erittäin kätevää, jos kaapeli kääntyy itsestään, painettuasi vastaavaa painiketta. Molemmilla painolla on suuri vaikutus käyttömukavuuteen, ja äänenvoimakkuus. Painon tulisi olla mahdollisimman pieni ja valitettavasti, mutta kaikki pölynimurit eivät täytä tätä kohtaa. Monet mallit ovat kooltaan melko suuria, mikä vaikeuttaa niiden käyttöä, erityisesti, kun asut omassa kaksikerroksisessa talossasi. Pölynimurin kantaminen ylhäältä alas on varmasti erittäin työlästä. Kevyt pölynimuri on paljon parempi valinta.

Mitä ominaisuuksia pölynimurilla voi vielä olla? Tämä voi olla esimerkiksi indikaattori, joka osoittaa pussin täyttötason, jonka ansiosta voit nopeasti selvittää, kun on aika vaihtaa. Markkinoilla on erityisiä harjoja lemmikkieläinten hiusten puhdistamiseksi, sekä rako- tai verhoiluharjat. Kaikilla lisäelementeillä voi olla merkittävä vaikutus pölynimurin käyttömukavuuteen, samoin kuin sen määrä. Useimmat pölynimurit ovat meluisia, eikä valitettavasti voi tehdä mitään. Varmista, että se kannattaa testata ennen ostamista, kuinka kovaa malli on. Pölynimurin hiljainen käyttö tekee sinusta varmasti, tehdä imuroinnista hauskempaa!

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. pakolliset kentät on merkitty *