Gezondheid of wetenschap?

babyvoedsel“Ik ben de moeder van een zesjarige, wie gaat naar rang 0. Hij gaat zonder problemen met de wetenschap om, hoewel het veel achterlaat (is allergisch). Ik ben bang, dat in de toekomst (gezien de overbelasting van een moeilijk curriculum) zal het hoofd bieden. Ik werk en ik zal weinig tijd hebben, om het kind te helpen de gaten in te vullen; Bovendien is de zoon erg verlegen, voelt zich slecht onder nieuwe mensen, en tegelijkertijd kruipt hij gewoon naar zijn leeftijdsgenoten, leent ze speelgoed, hij kan niet voor zichzelf vechten. De leraar zegt, dat hij geheimzinnig is. Vrienden met een wat ouder kind vertelden het me, dat ik zal moeten kiezen: of de gezondheid van het kind, of zijn leervoortgang. Wat te doen?”

Lijkt mij, dat je bij mensen hoort, die zich twee keer zorgen maken: een keer, voordat er iets gebeurt, tweede keer, als er redenen voor zijn. Dit is te veel tijd, is het niet?

I denk, dat de meeste van uw problemen met uw zoon worden veroorzaakt door uw neiging om overdreven angstig te zijn. U geeft uw houding door aan uw zoon en daarmee zijn problemen met contacten met leeftijdsgenoten, evenals gezondheidsproblemen. Ik raad je aan hier geen moeite mee te doen, wat er in de toekomst kan gebeuren, of liever, probeer jezelf te kalmeren, en zoon.

Met betrekking tot het mogelijke (!) de problemen van uw zoon met de wetenschap, dit zelfs als hij veel lessen moest missen (gezondheid is belangrijker), dit eerst – Lijkt mij, dat hij een begaafd kind is en dat talrijke afwezigheden zijn vooruitgang bij het leren niet mogen belemmeren, een po drugie – als de zoon ziek is, u zult waarschijnlijk met ziekteverlof zijn om voor hem te zorgen, U zult dus tijd vinden om uw kind te helpen de tekortkomingen in te halen. ik denk ook, dat een goede remedie voor uw problemen een beslissing zou zijn om uw gezin uit te breiden. Het volgt uit de brief, dat de zoon heel veel broers en zussen nodig heeft (vandaar zoiets, en niet een andere houding ten opzichte van zijn leeftijdsgenoten). In de nieuwe situatie zou je concentratie op hem afnemen. Het zou zijn, Naar mijn mening, zeer voordelig.