"Ik hou van" – hoe je het haar moet vertellen?

rok“Ik werd verliefd op een meisje. Hij is bezorgdIk ben echter, dat het eenzijdige liefde is. Is het, dat we tegen groei en de zogenaamde zijn. lichaamsgewicht, het kan ons apart zetten en ons niet samen laten zijn? ik weet het niet, hoe ze het haar moet vertellen en of ze het überhaupt moet zeggen? Hoe je haar moet aanspreken?”

Alstublieft meneer, ervaring leert, dat liefde zulke obstakels overwint. ik weet het niet, of de term "groei en de zogenaamde. lichaamsgewicht ", je meent het, dat de Heer erg groot en zwaarlijvig is, en de uitverkorene is klein en slank, of omgekeerd. Maar ik weet, dat maakt niet uit, wie van jullie is mager, en dat is dik - het is geen obstakel. Ik ken tientallen stellen, waarin dergelijke disproporties functioneren en… er gebeurt absoluut niets. Het zijn gewoon heel succesvolle relaties.

Spreek het meisje aan in overeenstemming met uw gevoelens en uw geest. Over de zogenaamde. Ik raad je aan om je lichaamsgewicht te vergeten.