Hoe kan ik de agressie van mijn dochter voorkomen??

tiener“Ik heb een probleem met mijn 17-jarige verstandelijk gehandicapte dochter. Ze voltooide vier lessen in een school en een educatief centrum, maar ze werd ervan verwijderd vanwege haar agressieve gedrag. Toen ze thuis was (individueel afgewerkt dan 5e en 6e leerjaar), ze deed alleen vreselijk tegenover mijn man. Dus besloot ik haar terug in het midden te plaatsen, maar ik moest haar snel krijgenop het punt om mee te nemen, opnieuw vanwege agressie. Daarna was ze een paar dagen in verschillende fabrieken, sociale verzorgingstehuizen. Het werd altijd om dezelfde reden verwijderd. Hij zit al enkele maanden in het centrum, waar voornamelijk ouderen wonen. Haar dokter besloot, dat hij zich uiteindelijk op de een of andere manier zou aanpassen. Het probleem is er, dat de dochter niet wil blijf daar, hij zet zijn studie ook niet voort. er werd mij verteld, dat er geen kans is om het in een andere weddenschap te plaatsen. Ik zou haar naar huis brengen, maar ik vrees de verantwoordelijkheid voor haar capriolen. Wat moet ik doen?”

I denk, że najlepszym rozwiązaniem dla córki byłoby zabranie dziecka do domu. Zij is de meest vredige onder uw hoede. Ze zou helaas ook de mogelijkheid hebben om haar studie voort te zetten; je moet rekening houden met de gevolgen van haar acties. Het zou zeker nuttig zijn om uw dochter voortdurend te laten verzorgen door een ervaren psycholoog of psychiater.