Wat betekent het om moeder te zijn??

Wat betekent het om moeder te zijn??

Wat betekent het om moeder te zijn?? Misschien begin ik mijn overwegingen met een bepaalde, ponadczasowej maksymy, wat mooi is, drewnianej tabliczce podarowały mi moje Córcie w zeszłym roku na Dzień Matki: "Hotel Mama ... 24 uur per dag open". Ik was erg ontroerd door deze woorden, widząc, że one również czują, że w każdej chwili mogą na mnie liczyć. 24 uren per dag, Ik ben dag en nacht voor hen. Ja in 100%.

Dit motto vergezelt me ​​elke dag en is een stelregel, Ik teken met beide handen. Iemand zal vragen waarom? Ik antwoord al - daarom, że po nocy pełnej snów i rozmyślań o zadaniach jakie czekają na Ciebie jutro, 's morgens begin je op volle kracht te functioneren ... zelfs als je probeert te rusten, zijn je gedachten met veel zaken bezig - tandarts, spraaktherapeut, extra activiteiten voor kinderen, schoolreisje, die nog moet worden betaald, reparatie van een lekkende kraan, po zaplanowanie rodzinnych wakacji.

Moederschap is een constant gebrek aan tijd! Want hoe vaak je de wasmachine ook al hebt gevuld, a czeka kolejna partia. Het maakt niet uit hoe vaak je de afwas vandaag hebt gedaan, en er komen er nog meer bij elkaar. Doet er niet toe, hoe vroeg je opstaat en het hele stel naar school of kleuterschool stuurt. Je verlaat het huis sowieso snel - dat is een hele paradox. Ondanks deze paradoxen, ik vind het heerlijk om moeder te zijn. Hoewel het een hele grote uitdaging is, soms moeilijk dagelijks te dragen, vooral met een stel kinderen van één leeftijd, naar

Ik hou van deze staat.

Ik kan me mijn leven zonder hem niet voorstellen. Dit is mijn leven en het mooiste ervan.

To właśnie ten stan uskrzydla mnie i dodaje mi Powera. Ik vind het heerlijk om op dezelfde dag voor de honderdste keer het toverwoord "mama" te horen. Het is een balsem voor mijn ziel. Elke dag kijken, hoe mijn Corcie groeit, hoe ze veranderen, ik geloof niet, dat is het 9 jaren. 9 jarenlang een schoonmaker te zijn, wasvrouw, koken, ale przede wszystkim matką i przyjaciółką. Uwielbiam wybierać 10-tą sukienkę na występy szkolne “Mam talent” i po raz setny oglądać “Barbie”, of "The Lion King". Ik vind het heerlijk om door mijn kinderen nodig te zijn, wanneer b.v.. deelnemen aan zwemwedstrijden of ‘Spellen en activiteiten’, potrzebując mojej obecności i wsparcia. Ik wil een goede moeder zijn en ik hou van de bar, którą często sobie stawiam dość wysoko.

Mijn doel is dit, om in de nagedachtenis van mijn kinderen een beeld te bewaren van een warm huis met een goed verzorgde moeder, een partnerrelatie en tenslotte een liefdevol gezin, onze gelukkige zeven :):):):):):):)

ik wens, dat de warmte van het familienest onze dochters de weg naar huis zou wijzen, zelfs vanaf de verste reizen. Ook als ze zelf hun kinderen hebben, opdat ze de tijd van mama niet verachten, omdat ik mijn moeder niet mag, een warme hoek en ... mooie jeugdherinneringen ...

Mam is niets anders, zoals liefde zonder grenzen, als je je kinderen knuffelt, kiedy patrzysz im prosto w oczy, het is alsof de wereld stopt. Moeder zijn betekent ook dat je het gelooft, że te trudne dni i nieprzespane noce kiedyś wynagrodzą po stokroć. Bo kiedy przyszedłeś na świat to właśnie ona drżała o twoje zdrowie, zij was het die de hele nacht bij je bleef en je in haar armen hield tot ze de dageraad van de volgende dag zag. Tijdens de Dag, wat ze nooit zou kunnen zeggen, ik kan het niet meer, Ik neem vrijaf. NEE! We mogen geen vrije dag opnemen. We moeten zijn en doorgaan

Want wat is er belangrijker dan de opvoeding van een ander mens?

Voor mij persoonlijk, als moeders van dochters, binnenkort een tiener, en dan de vrouwen, het is de zin van mijn leven. Oddałam się bez reszty i wciąż oddaję się moim Córkom i uwielbiam to. Omdat ik het heerlijk vind om moeder te zijn. Ik droom van zo'n moment, dat op een dag mijn dochter, als volwassen vrouwen, zeiden ze: "Mam, we zijn trots op je". Dan wordt het de grootste prijs.

Moeder zijn is een grote trots, trots op mijn dochters en hun kleine of grotere successen, te beginnen met gaan zitten, kruipen, de eerste stap, eerste woord moeder, voor medailles in sportcompetities, spellingswedstrijden, of wiskunde Olympiades. Elke individualist en de beste in zijn categorie. En deze trots zal me mijn hele leven vergezellen, nic już bardziej nie będzie się liczyło. A ta duma to też duma z samej siebie, dat ik het heb gemaakt, ik ben niet gek, przy pięciu brzdącach w jednym wieku, wiecznej hurtowni mleka i tonie pampersów.

Hoewel ik momenten van instorting had, moeilijke momenten, Ik werd altijd door één ding geleid - ik ben een moeder en een vechter - ik zal niet opgeven !!!

En ik gaf niet op, en ook jij, lieve moeder, geef niet op! Omdat ons leven in onze handen ligt, ondanks de mislukkingen, maar ook successen, dzięki którym odkrywamy na nowo nasz cel. Het doel van moeder zijn, maar ook een vrouw, die onder haar hart door 9 maanden droeg ze haar grootste geluk. onthouden! We zijn uitgenodigd voor de mooiste reis van het moederschap ...

Gefeliciteerd lieve moeder

Na koniec moich skromnych rozważań dedykacja dla moich Córeczek:

'Ik heb je onder mijn hart gedragen

Ik heb om uw gezondheid gevraagd,

Je was bij mij vanaf de eerste gram,

Jullie mijn kinderen, Ik ben je Moeder "

Ik hou van je, mijn sterren

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *