Is het babykoliek??

Is het babykoliek??

Zuigelingenkoliek - diagnose
Het is erg belangrijk om koliek te herkennen en te onderscheiden van andere oorzaken van het huilen van uw baby. Er zijn veel details op de markt, die helpen om het ongemak dat gepaard gaat met koliek te verlichten. Ik heb persoonlijk afgezien van het toedienen van het medicijn zo lang mogelijk ...
Observatie:
-een kind huilt ? ZO
-de baby krult zijn beentjes? ZO
-het kind is gespannen? ZO
-het kind laat het gas los? ZO
We kunnen het nog geen koliek noemen!
Het belangrijkste symptoom, który utwierdzi nas w przekonaniu że to kolka to onwil om aan de borst te zuigen! Als de baby stopt met zuigen en huilt, kunnen we ons op marteling voorbereiden door te huilen ...
Mijn vroedvrouw troostte me "de baby zal het zich niet herinneren" ...

Baby's hebben vaak winderigheid, ze laat vaak het gas los en huilt terwijl ze het doet. Dit is iets nieuws voor hem, iets onbekends en mogelijk pijnlijk. Toen de baby gas had, legde ik hem op zijn buik en masseerde zachtjes zijn rug - hij kalmeerde en viel meestal in slaap. In extreme situaties heb ik de droger aangezet ... Na het afstuderen 3,5 week van het leven, besloot ik om te voeden 2 Espumisan-druppels - net voor het voeden. Op deze manier heb ik effectief een opgeblazen gevoel en overtollig gas voorkomen.
In Polen duurde het probleem met gassen vrij lang, omdat mijn zoon na het voeden niet afviel, en de ingeslikte lucht moet vroeg of laat zijn ontsnapt ...

Geen enkel dieet hielp!! Eliminatie van koemelk uit het dieet van de moeder, toen loste gluten de problemen met het buikje van mijn baby niet op. ik Ik waarschuw voor eliminatiediëten, vooral in de postpartumperiode! Naar god, doktoren zijn abnormaal.. Ik heb persoonlijk een ernstige bloedarmoede ontwikkeld, Bovendien had ik niet de kracht om voor de nog steeds huilende baby te zorgen, Ik zal niet zeggen wat er gebeurt met de psyche van een uitgehongerde moeder, die het gevoel heeft dat ze geen controle meer heeft en haar kind voortdurend pijn doet. Ik gaf mezelf nog steeds de schuld - "zijn maag doet pijn omdat ik een wortel at ...", 'Ik heb gisteren een boterham met boter gegeten, het is zeker door boter ”enzovoort. Als gevolg daarvan stopte ik met eten, en de baby huilde toch ...
Debridate voorgeschreven door een kinderarts hielp ons ook niet, bovendien was het vreselijk vervelend om deze oplossing aan een pasgeborene te geven ...

Ik luisterde niet meer naar de "wijze" adviezen van doktoren en nam het heft in eigen handen. Ik begon normaal te eten - alles wat ik wilde in kleine hoeveelheden. Ik masseerde de buik van mijn zoon wanneer ik tijd had, kładłam go na brzuszku, ook voor de nacht (er is niets om bang voor te zijn!) en ik gaf hem een ​​probioticum!
Na een week was het probleem met gassen voorgoed verdwenen!

Hoe om te gaan?

  • buikmassage;
  • de baby zo vaak mogelijk op haar buik leggen, vooral voor het voeren (de buik masseert zichzelf, en de gassen ontsnappen vrij naar buiten);
  • 3 dagelijks eliminatiedieet - b.v.. we vermoeden dat de appel die door de moeder werd gegeten schadelijk was. De komende drie dagen eten we geen appels en kijken we. Als er geen verbetering is, we elimineren een ander product en eten de appels naar believen,
  • zuivelvrij dieet (we leggen alle producten met melk voor max. 2 weken. Na deze tijd introduceren we de melk langzaam in het dieet van de moeder - natuurlijke yoghurt, kefir);
  • zuigelingenmelk afkolven, które zawiera najwięcej laktozy i może powodować nadmierne gazy – Ik raad het zeker aan!! Er waren veel minder gassen.
  • poić dziecko herbatką z kopru włoskiego HIPP (bij voorkeur in zakjes - geen suiker) bądź herbatką Plantex
  • een moeder die borstvoeding geeft, moet veel water drinken, de muntthee, kamille, balsem, groene thee, venkel…
  • no i w ostateczności medicijnen van apothekenik: Espumisan, Sab Simplex, Bobotic, Gripe Water, Delicol, Infacol, probiotica
Osobiście przetestowałam Espumisan i probiotyk BioGaia. De vroedvrouw verzekerde me, dat ik met een gerust hart kleine Espumisan in een grotere dosis kan geven dan in de bijsluiter staat vermeld. Sab Simplex wordt geroemd, maar de samenstelling verschilt niet van Espumisan, a jest skuteczny bo za granicą obowiązują zwiększone dawki to taka ciekawostka..
BioGaia-probiotica bleek perfect te zijn ... ik betreur het, dat ik hem niet meteen had uitgekozen. Alleen in 5 week van het leven begonnen we dit wonder te accepteren en het is voorbij 2 weken is het probleem met gassen vergeten. We hoefden ook niet te wachten op voltooiing 3 maand van het leven - omdat zoals ze zeggen, eventuele maagproblemen kunnen doorgaan tot hun voltooiing 3 mc.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *