Heerlijke banaan- en haverkoekjes – zuivelvrij dieet

Heerlijke banaan- en haverkoekjes – zuivelvrij dieet.

Maak gerust bananen- en havermoutkoekjes zonder melk en eieren. Waarom zoiets, je leert erover in het artikel.

Een paar weken geleden had mijn baby veel puistjes op zijn gezicht, die op geen enkele manier los wilden komen. We hebben alles geprobeerd – was je gezicht met aardappelmeel, krochmalem. Helaas hielp niets. Uiteindelijk zijn we naar de dokter gegaan en het bleek, het is atopische dermatitis – eiwit diathese. De baby was allergisch voor eiwitten van koeien en eieren…

De dokter heeft de zalven voorgeschreven, en ik moest een zuivelvrij en eivrij dieet volgen en geen rundvlees eten.

In het begin was ik een beetje bang, omdat ik bijna alle producten moest opgeven, die koemelk en eieren bevatte (Ik vermoed, dat de dooiers zelf). Ik wist niet hoeveel dingen deze producten bevatten. En het ergste van alles was dat ik de snoepjes moest opbergen. Alleen wat ik kon eten, het waren sesamzaadjes en haribo, wat ik niet leuk vind. In het begin lukte het me op de een of andere manier, maar het lichaam had iets zoets nodig. Ik begon, dus zoek op internet naar zuivelvrije koekjesrecepten. Het was een beetje moeilijk, maar Google weet alles. Er zijn talloze van dergelijke wetten op internet. Dus ik ging aan de slag en probeerde de recepten een voor een. Ik hou het meest van de banaan- en havermoutkoekjes – trots. Nu doe ik ze om de paar dagen, om aan de behoefte aan suiker te voldoen.

En hoe gaat het nu met de baby? De huid is glad. En ik houd me voortdurend aan het dieet. Het voordeel is dit, dat ik langzaam aan het afvallen ben en de vorm terugkrijg van voor de zwangerschap.

Hieronder zal ik het recept voor hen presenteren.

Banaan- en haverkoekjes

Wat we nodig hebben:

– 4 glas. meel

– 5 bananen

– 1 appel

– glas. havermout

– een half blokje niet-zuivelmargarine (Gewoon, Taart .., al was het maar Kasia niet), lees gewoon de compositie

– half glas. suiker

– 1 vanillesuiker (30g)

– 15g bakpoeder

– je kunt ook wat zemelen toevoegen, zonnebloem

Voorbereiding:

Eerst mengen we alle droge producten door elkaar. Meng de banaan met de appel en voeg deze toe aan de rest, dankzij hem verbinden de producten zich met elkaar. Voeg als laatste de afgekoelde, opgeloste margarine toe. We kunnen nu cookies vormen. Ik maak een ronde, maar er kunnen verschillende vormen worden gemaakt. We bakken ongeveer. 20-25 minuten op temperatuur 180 graden.

En dat is alles. Snelle voorbereiding, en het effect is heerlijk. Ik raad je dit recept aan. Bovendien zijn koekjes erg gezond – fruit, Havermout :).

Voel je vrij om het recept uit te proberen en te schrijven, vond je het leuk. Gelukkig bakken :).

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *