En gammel hushjelp og rampete spotte

gammel dame“jeg har 44 år og jeg blir kalt. spinster. Det var mitt bevisste valg. Jeg har alltid hatt det bra, men… Venner tillater fortsatt å komme med ondsinnede kommentarer om meg. For eksempel fant jeg nylig ut av "den typen” kjærester, at min gamle manndom allerede blir kommentert som en slags seksuell avvik. Slik fikk jeg disse dumme vitsene, at jeg oftere og oftere lurer på om jeg til slutt skal gifte meg for fredens skyld. Fortell meg ærlig, om min alderdom på en eller annen måte er biologisk betinget? Eller kanskje – bo i o tym ju: jeg tror – det er perversjon ?”

Først og fremst vil jeg informere deg, at å gifte seg for "sjelefred" er ren tull. Du gifter deg for deg selv og for partneren din, ikke fordi, at miljøet vil ha det slik.

Faktum, at dette miljøet mistenker deg for noe avvik fra den seksuelle normen, Jeg anbefaler deg å bare ignorere det, fordi det er en idiotisk beskyldning. Jeg forsikrer deg: det kan ikke rasjonelt argumenteres på noen måte.

Noen sier, at det er noe alvorlig drama i bunnen av hver alderdom. Selv om det ikke er det, gammel manndom har alltid sine årsaker. Noen ganger er de i personen, og noen ganger i omgivelsene.

Noen ganger skyldes sult et lavt nivå av sexlyst, noen ganger på grunn av svært ublu krav, hva blir satt til en potensiell partner. Noen ganger er det slik, at tilstanden er et resultat av en inngrodd frykt, forårsaket av dårlige opplevelser tidligere. Da oppfører personen seg som en stikkende kaktus. Hver, som nærmer seg ham, den møter beskyttende pigger og blir umiddelbart frastøtt. Noen ganger ligger årsakene til å bo i en sølibatstilstand også i en persons fysiske og mentale egenskaper. For eksempel kan det hende at noen ikke er forlokkende, uattraktiv, ikke veldig attraktiv, bare ikke eksternt interessant nok. Eller hans måte å være på er slik, som skremmer eller motvirker potensialet
partnere.

Uavhengig av årsakene til denne tilstanden, en ting er sikkert etter min mening. Hvis noen frivillig velger å være alene, det er bare hans virksomhet. Så lenge vi ikke skader noen med vår oppførsel – ingen har rett til å blande seg i vårt intime liv, kommentere det, se etter oppsiktsvekkende tråder i den.