Godta fullstendig

kjønnJestem rozwiedziona. Jeg oppdrar selvstendig min åtte år gamle sønn. Den tidligere ektefellen tilhørte uansvarlige mennesker, han var ofte brutal, han så bort fra barnets behov. Jeg har vært i et forhold med en mann i noen tid, som er det helt motsatte av mannen min. Hans go uwielbia, ønsker besøkene velkommen. Tross alt er det vanskelig for meg å bestemme meg for å gifte meg på nytt. Med så mange fordeler fra partneren min, hans små ting irriterer meg (f.eks.. måte å spise på, holder et glass, svette hender, noen reaksjoner). jeg vet ikke, hvis jeg har rett, forsinker beslutningen om å gifte seg? Jeg vet, at den lille sønnen ville være glad for det og ville akseptere stefaren.”

En annen ekteskapsforening inngikk på en veldig forsvarlig måte, nøye gjennomtenkt, blottet for sterke følelser, han kan vise seg å være veldig heldig. Imidlertid "små ting”, som irriterer deg mye nå, foreslå, dessverre, mangel på full aksept for partneren, til tross for beundring for sine mange dyder. En ting, skjønt, som damen selv kunne se, utelukker ikke det andre. Den positive holdningen til den nåværende partneren til sønnen din er selvfølgelig veldig viktig, akkurat som barnets reaksjoner er viktige, som gjengjelder seg spontant. Imidlertid er den nye mannen i livet ditt å være din mann og partner, og du må godta ham i disse rollene. Dette er en nødvendig forutsetning for å lykkes med det nye, legalisert forhold. Hvis det ikke skjer, da vil ingen av de tre ha nytte av det. Du trenger fortsatt litt tid til å tenke og ta en viktig, ansvarlig beslutning.