Svigermor fum

hodepine“Min svigermor hater meg fra begynnelsen. Aldri før hun sa ikke rett ut, men jeg kan ane det fra hennes oppførsel, etter gruvene, som han gjør. Som om hun bevisst ønsket å få meg til å føle meg skyldig. Skal jeg late som, Jeg kan ikke se det? Eller kanskje han vil oppstyr til slutt?”

Du bør lage et oppstyr til slutt. Svigermor har ødelagt utallige familier, derfor fortjener de ikke hensyn og beskyttelse. jeg tror, at det ville være best, hvis du og mannen din gjorde denne rekken. Tross alt er dette ofte tilfelle hos ektepar, at svigermorens røyk foregår med stilltiende samtykke fra sønnen. Det er verdt å vurdere, er det ikke det samme i ditt tilfelle?. For jeg blir instruert av erfaring, at hvis ektefellene er lojale mot hverandre og alltid går på en felles front, den verste svigermor kan ikke skade dem. Siden svigermor er det imidlertid skadelig, Jeg mistenker, at han gjør det "med velsignelsen" til sønnen. Så jeg råder deg, at du krever en lojalitetserklæring fra mannen din. Han burde fortelle moren sin tydelig og bestemt, at hun vil slutte å forstyrre livet ditt.