FRISØR

FRISØR

Dette øyeblikket har kommet i mitt barns liv, der jeg sa nok hår, hvilken sist (selv om det ikke er frodig) det kastet seg i alle retninger. En venn kom med hjelp, frisør, som nettopp besøkte oss og akkurat (helt ved et uhell) hun hadde riktig utstyr med seg. Så jeg tenkte: nå, eller aldri (selvfølgelig med dette “aldri” Jeg overdrev med tiåret, men for den passende dramaturgien er det noen ganger nyttig å bruke et slikt begrep). Så jeg satte Alan i stolen hans… noe passet ham ikke lenger, fordi stolen ikke satt som vanlig ved kjøkkenbordet, den ble bare trukket inn i midten av korridoren… surt uttrykk… han brøt da han tok på seg kappen og begynte å brøle. jeg tenkte, at det er her vi skal avslutte frisørprøvene våre, fordi jeg ikke kommer til å stresse ham, og la den gjengro seg, blir han eldre, kan det være mulig å bruke saksen trygt. En erfaren venn ga seg imidlertid ikke. Hun begynte å dirigere, ta Alan på knærne, klem hverandre og hold ham 🙂 Jeg gjorde det hun sa, Alan roet seg, han reagerte ikke engang, da hun dekket oss med en flott svart kappe: Carramba! – jeg tenkte – så virvlet rundt oss som den smarte og mystiske Don Pedro fra regnbuens land. Klarte å! Vi har den første hårklippingen gjort uten noen helseskade – saksen klipper bare håret. Kanskje er det ikke så stor forskjell, men for meg er det fortsatt en suksess.

Jeg bestod ikke, at barnet mitt vil oppleve hårklipping på denne måten, for etter hele prosedyren viste han meg bevegelser på hodet med en meningsfull gest mange ganger den dagen og dagen etter, og snakket om det, że było obcinanie. Ciekawa jestem jak będzie kolejnym razem.

Sies å være, at når du er sammen med barnet ditt dag ut og dag inn, kan du ikke se hvordan det vokser. Ikke i det hele tatt… Jeg kan se store endringer i Alan, først klær, for det andre etter å ha holdt, tredje, endelig kommer den (mer og mer effektivt) så dag etter dag overrasker det meg med noe nytt.
For å unngå ytterligere tap av tallerkener på kjøkkenet (å sikre skapene gjorde ingenting, han har allerede jobbet med å åpne disse garantiene) Jeg forberedte en hylle til Alan, som bare er hans. Han likte henne, han gjemmer skattene sine der og er veldig fornøyd, når han som tilfeldig finner dem der. Takket være dette besøker han andre skap mye sjeldnere. Jeg lurer på hvor lenge dette trikset vil fungere.

Men jeg skrev om oss i dag 🙂 det var faktisk ikke så omfattende på lenge, så jeg tar igjen litt. W takim razie z tego miejsca chciałabym jeszcze pozdrowić Biedronki z którymi będziemy się rzadziej widywać, så benytt anledningen i dag, at vi fremdeles kunne møte, det var mange minner og drømmer om fremtiden. Alan likte den yngste marihøna veldig godt: Zosia.

Legg igjen et svar

e-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Nødvendige felt er merket *