Hvordan kan jeg forhindre datterens aggresjon?

tenåring“Jeg har et problem med min 17 år gamle utviklingshemmede datter. Hun avsluttet fire klasser på et skole- og utdanningssenter, men hun ble fjernet fra det på grunn av sin aggressive oppførsel. Da hun var hjemme (individuelt ferdig deretter 5. og 6. trinn), hun oppførte seg bare forferdelig overfor mannen min. Så jeg bestemte meg for å sette henne tilbake i sentrum, men jeg måtte få henne raskti ferd med å ta bort, igjen på grunn av aggresjon. Så var hun i forskjellige fabrikker i noen dager, sosialhjem. Det ble alltid fjernet av samme grunn. Han har vært i sentrum i flere måneder, der hovedsakelig eldre mennesker bor. Hennes lege bestemte, at han til slutt ville justere seg på en eller annen måte. Problemet er der, at datteren ikke vil bli der, han fortsetter heller ikke studiene. Jeg ble fortalt, at det ikke er noen sjanse for å plassere det i et nytt spill. Jeg tar henne hjem, men jeg frykter ansvar for hennes narrestreker. Hva burde jeg gjøre?”

jeg tror, że najlepszym rozwiązaniem dla córki byłoby zabranie dziecka do domu. Hun er den mest fredelige under din omsorg. Hun ville også ha muligheten til å fortsette studiene; du må ta hensyn til konsekvensene av hennes handlinger. Det vil absolutt være nyttig for deg å få datteren din til å ta vare på av en erfaren psykolog eller psykiater.