Partneren din er borte for alltid

OSSLa deg selv tåle smerten ved å miste mannen din til slutt. Da vil du gjenvinne din åndelige balanse, og du vil kunne nyte livet igjen.
"Samtalene med datteren min hjalp meg"
– For to år siden døde mannen min plutselig av et hjerteinfarkt. Først kunne jeg ikke tro hans død. Jeg gjentok igjen og igjen: "Det er umulig, at Janek ikke er her. " I transe hadde jeg å gjøre med begravelsesformaliteter med barna, Jeg forberedte en fest for familien. Først når alle dro hjem, og jeg var alene, fortvilelse kom. Alt utstyr i leiligheten, hver handling minnet meg om mannen min. Jeg klarte ikke å kontrollere meg selv. Jeg gråt bokstavelig talt hele tiden. Så begynte jeg å bli sint mer og mer. Det er vanskelig å tro, men jeg hadde et nag mot skjebnen, til mannen sin, at han hadde forlatt meg, og til og med for Gud. Jeg var overbevist, at livet mitt er avsluttet, og ingenting godt venter på meg lenger.

Jeg forlot bare huset til kirkegården. Jeg ville ikke ut med vennene mine, fordi jeg hørte fra dem: "Ikke gråt, du må komme tilbake til livet. " Og jeg følte, at jeg ikke har ropt angren min ennå. Jeg kunne bare gjøre dette foran datteren min. Da vi snakket om mannen min, Jeg husket gode tider med henne, det jeg opplevde med ham, jeg følte, at min fortvilelse blir til sorg.

Og endelig – ganske uventet – fred og handlingsvilje kom tilbake. Jeg følte igjen, at jeg lever: Jeg fornyet kontaktene med vennene mine, Jeg sluttet å bruke bare svart, Jeg begynte å lete etter nye aktiviteter for meg selv. Jeg tok til og med en ulønnet jobb på en stiftelse for funksjonshemmede. Og det var der jeg traff enkemannen Karol. Vi er forbundet med veldig varme og kjærlige følelser. Vi går turer sammen, Jeg inviterer ham hjem til søndagsmiddager. Takket være dette føler ingen av oss oss ensomme. Jeg vet, at mannen min ikke vil slette noe fra minnet mitt, jeg er så glad, at jeg har en mann ved min side igjen.