Hva betyr det å være mor?

Hva betyr det å være mor?

Hva betyr det å være mor? Kanskje jeg vil starte mine betraktninger med en bestemt, ponadczasowej maksymy, som er vakkert, drewnianej tabliczce podarowały mi moje Córcie w zeszłym roku na Dzień Matki: "Hotel Mama ... 24h alltid åpen". Jeg var veldig rørt over disse ordene, widząc, że one również czują, że w każdej chwili mogą na mnie liczyć. 24 timer om dagen, Jeg er dag og natt for dem. Ja i 100%.

Dette mottoet følger meg hver dag og er et maksimum, Jeg signerer med begge hender. Noen vil spørre hvorfor? Jeg svarer allerede - Det er derfor, że po nocy pełnej snów i rozmyślań o zadaniach jakie czekają na Ciebie jutro, om morgenen begynner du å fungere med full kapasitet ... selv om du prøver å hvile, er tankene dine opptatt av mange ting - tannlege, taleterapeut, ekstra aktiviteter for barn, skoletur, som fortsatt må betales, reparere en lekker kran, po zaplanowanie rodzinnych wakacji.

Moderskap er en konstant mangel på tid! For uansett hvor mange ganger du allerede har lastet vaskemaskinen, a czeka kolejna partia. Uansett hvor mange ganger du har vasket oppvasken i dag, og flere samles. Spiller ingen rolle, hvor tidlig du reiser deg og sender hele gjengen til skolen eller barnehagen. Du vil uansett ha det travelt - det er et helt paradoks. Til tross for disse paradoksene, jeg elsker å være mamma. Selv om det er en veldig stor utfordring, noen ganger vanskelig å bære på daglig basis, spesielt med en haug med barn i en alder, til

Jeg elsker denne tilstanden.

Jeg kan ikke forestille meg livet mitt uten ham. Dette er livet mitt og den vakreste delen av det.

To właśnie ten stan uskrzydla mnie i dodaje mi Powera. Jeg elsker å høre det magiske ordet "mamma" for hundre gang samme dag. Det er en balsam for min sjel. Ser hver dag, hvordan Corcie vokser, hvordan de endrer seg, jeg tror ikke, det er det 9 år. 9 år med å være renere, vaskekvinne, kokk, ale przede wszystkim matką i przyjaciółką. Uwielbiam wybierać 10-tą sukienkę na występy szkolne “Mam talent” i po raz setny oglądać “Barbie”, eller "The Lion King". Jeg elsker å bli trengt av barna mine, når f.eks.. delta i svømmekonkurranser eller "Spill og aktiviteter", potrzebując mojej obecności i wsparcia. Jeg vil være en god mamma, og jeg liker baren, którą często sobie stawiam dość wysoko.

Målet mitt er dette, for å lagre i minnet til barna mine et bilde av et varmt hjem med en velstelt mor, et partnerforhold og til slutt en kjærlig familie, våre lykkelige syv :):):):):):):)

jeg ønsker å, at varmen fra familiens rede skulle vise døtrene våre veien hjem, selv fra de lengste reisene. Selv når de selv har barna, så de ikke forakter mors tid, fordi jeg ikke liker moren min, et varmt hjørne og ... vakre barndomsminner ...

Mor er ikke noe annet, som kjærlighet uten grenser, når du klemmer barna dine, kiedy patrzysz im prosto w oczy, det er som om verden stopper opp. Å være mamma betyr også å tro på det, że te trudne dni i nieprzespane noce kiedyś wynagrodzą po stokroć. Bo kiedy przyszedłeś na świat to właśnie ona drżała o twoje zdrowie, det var hun som bodde hos deg hele natten og holdt deg i armene til hun så morgengryen neste dag. I løpet av dagen, som hun aldri kunne si, jeg kan ikke gjøre det lenger, Jeg tar fri. NEI! Vi har ikke lov til å ta dagen fri. Vi må være og fortsette

For hva kan være viktigere enn oppdragelsen til et annet menneske?

For meg personlig, som mødre til døtre, snart en tenåring, og deretter kvinnene, det er meningen med livet mitt. Oddałam się bez reszty i wciąż oddaję się moim Córkom i uwielbiam to. Fordi jeg elsker å være mamma. Jeg drømmer om et slikt øyeblikk, at datteren min en dag, å være voksne kvinner, sa de: "Mamma, vi er stolte av deg". Da blir det den største premien.

Å være mor er en stor stolthet, stolthet i mine døtre og deres små eller større suksesser, starter med å sette seg ned, krypende, det første steget, første ord mamma, for medaljer i sportskonkurranser, stavekonkurranser, eller matte-OL. Hver individualist og den beste i sin kategori. Og denne stoltheten vil følge meg hele livet, nic już bardziej nie będzie się liczyło. A ta duma to też duma z samej siebie, at jeg klarte det, jeg er ikke gal, przy pięciu brzdącach w jednym wieku, wiecznej hurtowni mleka i tonie pampersów.

Selv om jeg hadde øyeblikk av sammenbrudd, vanskelige øyeblikk, Jeg ble alltid ledet av en ting - jeg er mor og fighter - jeg vil ikke gi opp !!!

Og jeg ga ikke opp, og du også, kjære mor, ikke gi opp! Fordi livet vårt er i våre hender, til tross for feilene, men også suksesser, dzięki którym odkrywamy na nowo nasz cel. Hensikten med å være mor, men også en kvinne, som under hennes hjerte gjennom 9 måneder hadde hun sin største lykke. huske! Vi har blitt invitert til den vakreste reisen med å være mor ...

Gratulerer med dagen Kjære mamma

Na koniec moich skromnych rozważań dedykacja dla moich Córeczek:

“Det var meg som bar deg under mitt hjerte

Det er jeg som ba om helsen din,

Du var med meg fra første gram,

Du barna mine, Jeg er moren din "

Jeg elsker deg, stjernene mine

Legg igjen et svar

e-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Nødvendige felt er merket *