Amming og sykdom / kald

Amming og sykdom / kald

Sykesesongen er i full gang. Måter å forkjøle mye, apotekhyller spenner under vekten av reseptfrie medisiner. Gjerne, hver av oss har allerede våre velprøvde metoder for å bli forkjølet, men jeśli karmisz piersią musisz być czujna.

Start med hjemmemedisiner:
na zatkany nos/ katar inhalacje Jeg hvitløk perler,
Dobra też jest merian salve Jeg essensielle oljer, którymi skrapla się poduszkę przed snem.
na ból gardła płukanki (saltvannsløsning, en løsning av vann med brus, salvie),
na ból głowy det er,
na zbicie gorączki kalde kompresser på leveren og pannen, men også en anstendig svette under dekslene.

Du kan hjelpe deg selv med medisiner:
Tamtum grønn (Dessverre fungerer det ikke for meg)
Ibuprofen men meningene er forskjellige. Jordmoren min sier, że ibuprofen jest lepszy od paracetamolu, fordi selv om det går over i maten, er det i veldig små mengder). Valget er ditt, fordi hva en lege er en mening. På sykehuset ga de paracetamol ... og en venn tok ibuprofen for (som foreskrevet av en lege).
Na pewno nie można łykać aspirin!

Jeg har allerede overlevd sykdommen to ganger, og jeg tok ikke medisiner. Selvfølgelig "Jeg led", men etter 3 dniach chodziłam jak nowo narodzona. Czego się nie robi dla dziecka ;s

Legg igjen et svar

e-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Nødvendige felt er merket *