Gluten i et barns kosthold. Hvordan introdusere gluten - semulegryn

Gluten i et barns kosthold. Hvordan introdusere gluten - semulegryn

For tiden kan du finne ferdige grøter med gluten på markedet, samt ferdige måltider i krukker som inneholder gluten.

Kashka:
Nestle Milk semulegryn (po 4 måned) / 10PLN
Bobovita melkefri flerfruktgryn (po 6 måned) / 6 -8PLN
Bobovita bezmleczna kaszka ryżowo-przenna z jabłkami i gruszkami / 6 -8PLN
Bobovita melk semulegryn (po 6 måned) / 6 -8PLN
Kupiec kasza manna błyskawiczna / 2,50PLN
Retter i krukker, m.in:
Boboita warzywa z kurczakiem i kaszką przenną (po 5 måned) / 3,50PLN
Gebrer-epler med semulegryn (po 5 måned) / 3,00PLN
Gerber Bio dessertblanding med epler og bananer (etter 6 måneder) / 5,40PLN
Jeg fokuserte hovedsakelig på grøter, fordi glassene ikke er av interesse for oss enda - ammer vi til de er ferdige 6 måned….
  • Kaszki Bobovity klarte ikke det første testkriteriet - de inneholder SUKKER! I tillegg kan de administreres etter 6 måned, og gluten anbefales introdusert etter ferdigstillelse 4 måned ...
  • Nestle Kaszka gikk til kurven mens hun handlet, men i siste øyeblikk la jeg boksen på hyllen. Hvorfor? W składzie jest mleko modyfikowane i kasza manna. Tilsynelatende ok, men siden jeg ammer, Jeg foretrekker å lage grøt med vann eller melk. Pris. 10PLN for 250 g. 50 g av pulveret brukes til en porsjon (i henhold til tilberedningsmetoden beskrevet på emballasjen)! Det er ikke vanskelig å telle, det er nok for 5 dager ... og eksponering for gluten er satt til å vare 2 måneder. Du kan redusere antall skjeer og lage grøt med 2-3 skjeer, ikke z 5. Vi sparer litt på dette, men vi bruker uansett en formue!

Så jeg kjøpte den vanligste semulegryn, cena 2,50zł for 400 g. Jeg spiser 2-3 g for en porsjon (0,5 teskjeer). Emballasjen er nok til ca. 130 dager (4 måneder).Så introdusere gluten i kostholdet ditt, w sumie będzie nas kosztowało złotówkę :)

Hvis det skal være billig, det må gjøres! Og hvordan.
Det første forsøket på å forberede en liten porsjon gryn til sønnen min, laget mye rot på kjøkkenet. Gryte, laktator, spredt grøt, brent grøt, sil, teskjeer, dampende hvert fartøy! Galskap!! Men jeg gir meg ikke, og det var bedre i dag. Det må utvikles et system.
  • På kvelden tar jeg 50 ml melk og legger den i kjøleskapet - den vil være på 2-3 dager.
  • Han koker grynene i en veldig liten mengde vann, slik at etter koking i gryten er det bare gryn - du trenger ikke å tømme den etterpå. Denne kunsten krever praksis, bo kasza może się przypalić ;)
  • Legg grynene i en beholder og hell den med morsmelk (litt,for å dekke grynene). Jeg la den i varmeapparatet ved 40C.
  • Etter oppvarming, gi den til barnet med en skje.

du kan også gi gryn med melk, fra en flaske ... men hos oss vanligvis etter å ha drukket melk, grynene ble liggende på sidene av flasken. Ved å servere gryn med gluten med en skje, var jeg sikker, at gluten var i magen til babyen min i riktig mengde.

Forberedelsestid 5 minutter!
-kokegrøt: 3min
-måltid tilberedning: 2min (blande grøten med melk og varme den opp)
Vaske opp: individuelt. od 2min do 20min :)

Legg igjen et svar

e-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Nødvendige felt er merket *