Helsesirup - hjemmelaget, bevist og for barn

Helsesirup - hjemmelaget, bevist og for barn

Sykesesongen er i full gang. Inntil nå var dette emnet ukjent for oss, men noe brøt plutselig, snappet, brøt sammen, jakkolwiek by to nazwać. Dette er den tredje uken med å være syk – dla małego dziecka to spory wysiłek.

Vi ser om morgenen med smerter, hvordan barn går i barnehagen. Vi hadde ikke engang tid til å gå på tilpasningskursene. Feberen kom dagen før, og så var det sykehuset, undersøkelser, leger, anbefalinger og til slutt beslutningen om å administrere et antibiotikum.

Vennlig hilsen? Jeg har fått nok! Jeg er forbanna. Hvordan jeg hører ham hoste midt på natten, det er blodet mitt som flommer over meg. Alle, som hadde kontakt med ham i august, blir beskyldt av meg for å infisere virus, bakterier og andre forbaskede ting ;> wrrry pass opp!

Jeg blir til og med irritert over å spørre om sønnens helse. Du kan se - jeg har på meg treningsdrakt, umalt, Jeg har fett hår, Vel, jeg antar at jeg sitter hjemme i stellet og tørker av fettet til en liten mann, hva ikke? Først takket jeg deg for interessen din, Jeg fortalte deg hvor bekymret jeg var, Jeg følte at andre også brydde seg om skjebnen min, og jeg er ikke alene. wrrry Nå unngår jeg folk, fordi jeg ikke vil snakke lenger, det ikke ennå, at han fortsatt er syk, at han hostet, nyser og gråter om og om igjen.

Jeg var så forbanna, at jeg dro til markedet, Jeg kjøpte løk, rødbeter, hvitløk, ingefær, cytryn i innych zabijaków zarazków. Jeg kom hjem i kampstemning - jeg vil kurere ham bedre selv!

Rødbetsirup

applikasjon:

Ved anemi, under virale og bakterielle sykdommer. I forkjølelse, hoste.

Roeegenskaper:

Rik på jern og folsyre, forhindrer anemi. Det har anti-kreft egenskaper. Det hjelper i kampen mot virus, styrker kroppens immunitet, nyttig i hoste - har slimløsende egenskaper.

Forberedelse:

Skrell den rå rødbeten og rasp den eller skjær den i skiver som du foretrekker. Ordne i en krukke og dekk til med sukker eller tilsett honning og sitronsirup. Sett av i noen timer.

Server en teskje sirup om morgenen og kvelden.

Løk sirup

applikasjon:

Infeksjoner i øvre luftveier (faryngitt, betennelse i paranasale bihuler, laryngitt, bronkitt, etc.)

Egenskapene til løk:

Den har antibiotiske egenskaper, ødelegger bakterier. Det forhindrer infeksjoner og hjelper til med å helbrede sår. Det har en slimløsende og betennelsesdempende effekt.

Forberedelse:

Skrell løkene og hakk fint. Legg den i en krukke og dekk med sukker eller honning og sitronsirup. Sett av til 12 h.

Server en teskje sirup om morgenen og kvelden.

 

Hvitløkssirup

applikasjon:

Forkjølelse og influensa. Styrke immuniteten.

Eiendommer:

Działanie przeciwwirusowe. Naturalny antybiotyk.

Forberedelse:

Terningen hvitløk fint, legg i en krukke og hell sitronsaft og litt vann. Du kan tilsette honning. Sett av til en dag eller to.

Server en teskje om dagen

Selleri sirup

applikasjon:

Infeksjoner i øvre luftveier. Kaszel. Styrke immuniteten.

Selleries egenskaper:

Den har mye mineralsalter og vitaminer.

Forberedelse:

Skjær selleri i skiver. Legg den i en krukke og dekk den med sukker eller tilsett honning og sitronsirup. Sett av til noen få, flere timer.

Server en teskje om morgenen og kvelden.

Legg igjen et svar

e-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Nødvendige felt er merket *