Hva til lunsj for et barn og en baby ? Rask middag

Hva til lunsj for et barn og en baby ? Rask middag

Jobber i et selskap. Fulltid, ofte overtid. Det tar meg en time å reise på jobb en vei (uansett om jeg reiser med kommunikasjon, med bil eller sykkel ... selv om jeg nylig rocket og jeg var på sykkel på 50 minutter ;s)

Zatem… nie ma mnie w domu około 10h. Cudnie. Jeg hater dette! Da jeg ikke hadde baby, Jeg brydde meg ikke. Jeg likte etter 10 i arbeidstiden, gå på treningsstudioet og jeg var hjemme 21, 22 . Cóż..

Du vet hva jeg gjør når jeg kommer hjem etter jobb? Jeg kaster alt i hjørnet, jeg vasker hendene mine, Jeg bytter til joggebukse og skynder meg til kjøkkenet for å lage middag til neste dag. I mellomtiden leker jeg med det savnende barnet, Jeg snakker med mannen min, Jeg ser på nyhetene og tenker på livet. Det er rush, men så snart jeg kommer over det, har jeg tid til alle ...

Mam parę sposobów na przyspieszenie działań. Det viktigste er lunsj for barnet! Musi być i basta. Et sultent barn kan ikke gå. Vi vil klare det på en eller annen måte, selv om jeg må innrømme det, at det er hyggelig å spise en varm middag i et øyeblikk av fred.

Hva for en middag for et barn?

Opracowałam metodę na szybki pożywny obiadek dla dziecka. Grønnsakssuppe a`la aleo to mój number one i zawsze ją robię gdy nie mam pomysłu albo brakuje czasu.

Kremsupper są nielubiane przez moich chłopaków, så jeg skal ikke skrive om dem i dag.

Som, at barnet mitt er mann, to zupa musi być gęsta. Jeg gjør dette noen ganger, at jeg la tett på tallerkenen og heller de sjeldne i koppen – dzieciok uwielbia takie zestawienie! Jeg plukker en grønnsak med en gaffel og vasker den ned med en suppe

Terning grønnsaker, striper eller skiver. Jeg tar det jeg har hjemme eller jeg klarte å kjøpe det på vei hjem fra jobb.

jeg vil legge til, że zawsze w pogotowiu mam frossen brokkoli, blomkål og spinat.

Jak mam mięsko to gotuje warzywa na wywarze mięsnym albo jak mam kaprys to kjøtt dorzucam do wywaru warzywnego.

Vanligvis blir det tilsatt suppen pasta, ris, hirse, kasze pęczak lub po prostu ziemniaczek. Det skjer, że przygotowane danie aż się prosi o bokhvete, så jeg gir dette til den lille søta mi. Wszelkiego rodzaju Mos, hjemmelagde nudler też warto robić dla urozmaicenia. Det tar deg bare å forberede støpte dumplings 3 minutter.

No to przykładowy obiad nr1: gulrot, seler, brokkoli, blomkål, pasta

lunsj nr.2: brokkoli, blomkål, potet, et stykke kalkunbryst

lunsj nr.3: gulrot, seler, persille, til, tomater

lunsj nummer 4: kyllingbryst, ris, tomater, gulrot, persille

lunsj nr 5: cukinia, gulrot, til, pepper, tomat

etc.. etc.. kan kombineres uendelig.

Interesuje Was utførelsestid ?

Og dette avhenger i stor grad av kutteferdighetene dine. Jeg har blitt så dyktig, at det tar meg å tilberede grønnsaker til matlaging 5 minutter. Matlaging gjøres av seg selv, det er på tide å rydde opp, oppvask eller gleder ;s

Grønnsakene dampes eller i vannet. Imidlertid når han lager mat i vann, så jeg prøver å holde dette vannet så lite som mulig, og det kommer herdet ut. Situasjonen er en annen når jeg lager suppe med kjøttkraft, for da ser det mer ut som en suppe enn en kur.

Det er viktig å starte med å lage harde grønnsaker. For eksempel setter jeg en gulrot først. Jeg koker et øyeblikk for å myke det litt og tilsett courgette. Takket være dette blir begge grønnsakene jevnt tilberedt, og squashen blir ikke mygg.

Pasta, gryn, Jeg setter risen i suppen. Han lager sjelden mat hver for seg - tror jeg, at situasjonen krever det, eller at jeg ikke har noe imot å bli skitten til en annen pott.. Som med grønnsaker - det tar lang tid å lage mat, så jeg la det inn i begynnelsen; pasta er ekspress, Jeg la inn på slutten; hirse er rask også, kaste inn før slutt etc etc..

Takie danie można spokojnie ugotować i to dager. Ja przekładam do pojemników (500ml) i wkładam do lodówki.

Lykke til!

Legg igjen et svar

e-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Nødvendige felt er merket *