Deilige banan- og havrekaker – meierifritt kosthold

Deilige banan- og havrekaker – meierifritt kosthold.

Lag gjerne banan- og havregryn uten melk og egg. Hvorfor slikt, du vil lære om det i artikkelen.

For noen uker siden hadde babyen min mange kviser i ansiktet, som ikke ønsket å komme av på noen måte. Vi har prøvd alt – vask ansiktet med potetmel, krochmalem. Dessverre hjalp ingenting. Etter hvert gikk vi til legen og det viste seg, det er atopisk dermatitt – protein diatese. Babyen var allergisk mot proteiner fra ku og egg…

Legen foreskrev salvene, og jeg måtte gå på et meierifritt og eggfritt kosthold og ikke spise biff.

Først var jeg litt redd, fordi jeg måtte gi opp nesten alle produkter, som inneholdt kumelk og egg (jeg antar, at eggeplommene selv). Jeg skjønte ikke hvor mange ting disse produktene inneholder. Og verst av alt måtte jeg legge vekk søtsakene. Bare det jeg kunne spise, det var sesamfrø og haribo, som jeg ikke liker. Først klarte jeg det på en eller annen måte, men kroppen trengte noe søtt. jeg startet, så søk på internett etter melkeprodukter uten informasjonskapsler. Det var litt vanskelig, men google vet alt. Det er mange slike lover på internett. Så jeg satte i gang og prøvde oppskriftene en etter en. Jeg liker banan- og havregrynkakene aller best – stolthet. Nå gjør jeg dem noen få dager, for å dekke behovet for sukker.

Og hvordan er babyen nå? Huden er glatt. Og jeg holder fast ved dietten. Fordelen er dette, at jeg sakte går ned i vekt og får tilbake formen fra før svangerskapet.

Nedenfor vil jeg presentere oppskriften på dem.

Banan- og havrekaker

Det vi trenger:

– 4 glass. mel

– 5 bananer

– 1 eple

– glass. havregryn

– en halv terning med ikke-meieriprodukter margarin (Vanlig, Kake .., om ikke bare Kasia), bare les komposisjonen

– halvt glass. sukker

– 1 vaniljesukker (30g)

– 15g bakepulver

– du kan også legge til litt kli, solsikke

Forberedelse:

Først blander vi alle de tørre produktene sammen. Bland bananen med eplet og tilsett den til resten, takket være ham kobles produktene til hverandre. Til slutt tilsett den avkjølte, oppløste margarinen. Vi kan nå danne informasjonskapsler. Jeg lager runde, men forskjellige former kan lages. Vi baker ca.. 20-25 minutter ved temperatur 180 grader.

Og det er alt. Rask forberedelse, og effekten er deilig. Jeg anbefaler deg denne oppskriften. I tillegg er informasjonskapsler veldig sunne – frukt, Havregryn :).

Prøv gjerne oppskriften og skriv, likte du det. God bakst :).

Legg igjen et svar

e-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Nødvendige felt er merket *