En gammal hembiträde och busiga hånare

gammal kvinna“jag har 44 år och jag kallas. ogift kvinna. Det var mitt medvetna val. Jag har alltid varit bra med det, men… Vänner tillåter sig fortfarande att göra skadliga kommentarer om mig. Till exempel fick jag nyligen reda på "den typen” flickvänner, att min gamla manlighet redan kommenteras som någon form av sexuell avvikelse. Så här fick jag dessa dumma skämt, att jag allt oftare undrar om jag äntligen ska gifta mig för fredens skull. Snälla säg mig ärligt, om min ålderdom kan vara biologiskt konditionerad på något sätt? Eller kanske – bo i o tym ju: Jag tror – det är perversion ?”

Först och främst vill jag informera dig, att gifta sig för "sinnesfrid" är rent nonsens. Du gifter dig för dig själv och för din partner, inte för att, att miljön skulle vilja ha det så.

Faktum, att denna miljö misstänker dig för en viss avvikelse från den sexuella normen, Jag råder dig att bara ignorera det, eftersom det är en idiotisk anklagelse. jag försäkrar dig: det kan inte rationellt argumenteras på något sätt.

Vissa säger, att det finns något allvarligt drama längst ner i varje ålderdom. Även om det inte är det, gammal manlighet har alltid sina orsaker. Ibland är de i personen, och ibland i dess omgivningar.

Ibland beror svält på en låg nivå av sexlust, ibland på grund av mycket orimliga krav, vad läggs på en potentiell partner. Ibland är det så, att tillståndet är resultatet av en inbäddad rädsla, orsakade av dåliga erfarenheter tidigare. Då beter sig personen som en taggig kaktus. Varje, som närmar sig honom, det stöter på skyddspinnar och avvisas omedelbart. Ibland ligger anledningarna till att hålla sig i celibat tillstånd också i en persons fysiska och mentala egenskaper. Till exempel kanske någon inte lockar, oattraktiv, inte särskilt attraktiv, bara inte tillräckligt externt. Eller hans sätt att vara är så här, som skrämmer eller avskräcker potential
partner.

Oavsett orsakerna till denna situation, Enligt min mening är en sak säker. Om någon frivilligt väljer att vara ensam, det är enbart hans affär. Så länge vi inte skadar någon med vårt beteende – ingen har rätt att blanda sig i vårt intima liv, kommentera det, leta efter sensationella trådar i den.