Svärmor fum

huvudvärk“Min svärmor hatar mig från början. Aldrig tidigare hon sa inte direkt, men jag kan känna det från hennes beteende, efter gruvorna, vilket han gör. Som om hon medvetet ville få mig att känna mig skyldig. Ska jag låtsas, Jag kan inte se det? Eller kanske han kommer att göra ett väsen i slutändan?”

Du bör göra ett väsen till slut. Svärmor har förstört otaliga familjer, därför förtjänar de inte omtanke och skydd. Jag tror, att det skulle vara bäst, om du och din man gjorde den här raden. När allt kommer omkring är detta ofta fallet hos gifta par, att svärmorns ångor sker med sitt sons tyst samtycke. Det är värt att överväga, är det inte samma sak i ditt fall?. För jag är instruerad av erfarenhet, att om makarna är lojala mot varandra och alltid går på en gemensam front, den värsta svärmor kan inte skada dem. Eftersom svärmor är det dock skadligt, jag misstänker, att han gör det "med sin sons välsignelse". Så jag råder dig, att du kräver en lojalitetsförklaring från din man. Han borde berätta för sin mor tydligt och bestämt, att hon kommer att sluta störa ditt liv.