Varför kan vi inte få barn?

gravid-dator-kvinna“jag vet, det när det visar sig, att jag inte kan ge min man ett barn, kommer att gå ifrån mig. Finns det någon chans för oss??”

Du ber om det omöjliga. Jag kan inte svara på frågan, kommer du att kunna bli gravid, för jag vet inte orsakerna, för vilken du är barnlös. Jag vet en sak – sådana situationer är extremt sällsynta, där män lämnar sina partners enbart på grund av, att de inte kan
Ha barn. De upplever verkligen bristen på ett barn lika mycket som kvinnor, men i sådana situationer är det det som deprimerar dem mest, att deras fruar är mycket missnöjda med det. Om det är så viktigt för dig att få ett barn, om hållbarheten i ditt förhållande kan bero på det och om läkarna har bekräftat det, att du inte kommer att kunna bli gravid, Jag föreslår att du överväger adoption. jag försäkrar dig, det äktenskapet, som adopterar ett barn, de är lika glada som dessa, som har sina egna barn.