FRISÖR

FRISÖR

Detta ögonblick har kommit i mitt barns liv, där jag sa tillräckligt med hår, vilken sista (även om det inte är frodig) det drev bort i alla riktningar. En vän kom med hjälp, frisör, som precis besökte oss och precis rätt (helt av misstag) hon hade rätt utrustning med sig. Trodde jag: nu, eller aldrig (naturligtvis med detta “aldrig” Jag överdrev med decenniet, men för lämplig dramaturgi är det ibland användbart att använda en sådan term). Så jag satt Alan i hans stol… något passade honom inte längre, för att stolen inte satt vid köksbordet som vanligt, den drogs bara in i mitten av korridoren… surt uttryck… han bröt när han satte på sig manteln och började dåna. jag trodde, att det är här vi kommer att avsluta våra frisörprov, för jag tänker inte stressa honom, och låt det växa över, om han blir äldre kan det vara möjligt att använda saxen säkert. En erfaren vän gav dock inte upp. Hon började dirigera, ta Alan på knä, krama varandra och håll i honom 🙂 Jag gjorde vad hon sa, Alan blev lugnare, han reagerade inte ens, när hon täckte oss med en stor svart kappa: Carramba! – jag trodde – så virvlade runt oss som den smarta och mystiska Don Pedro från regnbågens land. Lyckades att! Vi har gjort den första frisyren utan någon hälsoskada – saxen klippte bara håret. Kanske är det inte så stor skillnad, men för mig är det fortfarande en framgång.

Jag klarade inte, att mitt barn kommer att uppleva hårklippning på detta sätt, för efter hela proceduren visade han mig rörelser på huvudet med en meningsfull gest många gånger den dagen och nästa dag och pratade om det, że było obcinanie. Ciekawa jestem jak będzie kolejnym razem.

Det sägs vara, att när du är med ditt barn dag in och dag ut, kan du inte se hur det växer. Inte alls… Jag kan se stora förändringar i Alan, först kläder, för det andra efter att ha hållit, tredje, äntligen kommer det (mer och mer effektivt) så dag efter dag överraskar det mig med något nytt.
För att undvika ytterligare förlust av tallrikar i köket (att säkra skåpen gjorde ingenting, han har redan handlat om att öppna dessa skyddsåtgärder) Jag förberedde en hylla för Alan, som bara är hans. Han gillade henne, han gömmer sina skatter där och är väldigt glad, när han, som av en slump, hittar dem där. Tack vare detta besöker han andra skåp mycket mindre ofta. Jag undrar hur länge detta trick kommer att fungera.

Men jag skrev om oss idag 🙂 det var faktiskt inte så omfattande på länge, så jag hämtar lite. W takim razie z tego miejsca chciałabym jeszcze pozdrowić Biedronki z którymi będziemy się rzadziej widywać, så ta chansen idag, att vi fortfarande kunde träffas, det fanns många minnen och drömmar om framtiden. Alan gillade den yngsta nyckelpiga mycket: Zosia.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *