Varför pratar inte min fru ärligt med mig?

pan-bed“Vi är framgångsrika, ett kärleksfullt par, men då och då hör jag kommentarer som denna från min fru: "Du beter dig olämpligt", "Du klär dig olämpligt", "För en gångs skull kan du göra något för mig". När jag försöker avkoda, vad han verkligen vill berätta för mig, hon börjar bli arg. Så jag gör allt till ett skämt och situationen återgår snabbt till det normala.”

Jag har några råd som inte är för dig, men för hustrun. Istället för att formulera dina bokningar på ett invecklat sätt, låt honom tala rakt; t.ex.. "Håll gaffeln i din vänstra hand", "Bär inte en grön slips med orange prickar med en lila skjorta", "Snälla du, kasta papperskorgen”.

jag efterfrågar, att din humor är din framkant och det är därför jag tillät mig att spela i en lekfull ton. Detta är absolut inte ett tecken på min åsidosättning av problemet. Motsats, Jag tror, att makarnas kommunikationsproblem kan förstöra även en underbar relation.