Vad betyder det att vara mamma?

Vad betyder det att vara mamma?

Vad betyder det att vara mamma? Kanske börjar jag mina överväganden med en viss, ponadczasowej maksymy, vilket är vackert, drewnianej tabliczce podarowały mi moje Córcie w zeszłym roku na Dzień Matki: "Hotel Mama ... 24h alltid öppen". Jag var väldigt rörd över dessa ord, widząc, że one również czują, że w każdej chwili mogą na mnie liczyć. 24 timmar per dag, Jag är dag och natt för dem. Ja i 100%.

Detta motto följer med mig varje dag och är en maxim, Jag undertecknar med båda händerna. Någon kommer att fråga varför? Jag svarar redan - Det är därför, że po nocy pełnej snów i rozmyślań o zadaniach jakie czekają na Ciebie jutro, på morgonen börjar du fungera med full kapacitet ... även om du försöker vila är dina tankar upptagen med många saker - tandläkare, logoped, extra aktiviteter för barn, skolresa, som fortfarande måste betalas, reparera en läckande kran, po zaplanowanie rodzinnych wakacji.

Moderskap är en konstant brist på tid! För oavsett hur många gånger du redan har laddat tvättmaskinen, a czeka kolejna partia. Oavsett hur många gånger du har tvättat i dag, och mer samlas. Spelar ingen roll, hur tidigt du står upp och skickar hela gänget till skolan eller förskolan. Du kommer att lämna huset i all hast - det är en helt paradox. Trots dessa paradoxer, jag älskar att vara mamma. Även om det är en mycket stor utmaning, ibland svårt att bära dagligen, särskilt med en massa barn i en ålder, till

Jag älskar det här tillståndet.

Jag kan inte föreställa mig mitt liv utan honom. Det här är mitt liv och den vackraste delen av det.

To właśnie ten stan uskrzydla mnie i dodaje mi Powera. Jag älskar att höra det magiska ordet "mamma" för hundra gången samma dag. Det är en balsam för min själ. Ser varje dag, hur min Corcie växer, hur de förändras, jag tror inte, det är allt 9 år. 9 år av att vara en renare, tvätterska, laga mat, ale przede wszystkim matką i przyjaciółką. Uwielbiam wybierać 10-tą sukienkę na występy szkolne “Mam talent” i po raz setny oglądać “Barbie”, eller "Lejonkungen". Jag älskar att behövas av mina barn, när t.ex.. delta i simtävlingar eller "Spel och aktiviteter", potrzebując mojej obecności i wsparcia. Jag vill bli en bra mamma och jag gillar baren, którą często sobie stawiam dość wysoko.

Mitt mål är detta, för att spara i mina barns minne en bild av ett varmt hem med en välskött mamma, ett partnerförhållande och slutligen en kärleksfull familj, vår glada sju :):):):):):):)

jag önskar att, att värmen i familjen boet skulle visa våra döttrar vägen hem, även från de längsta resorna. Även när de själva har sina barn, så att de inte föraktar mammas tid, eftersom jag inte gillar min mamma, ett varmt hörn och ... vackra barndomsminnen ...

Mamma är inget annat, som kärlek utan gränser, när du kramar dina barn, kiedy patrzysz im prosto w oczy, det är som att världen stannar. Att vara mamma innebär också att tro på det, że te trudne dni i nieprzespane noce kiedyś wynagrodzą po stokroć. Bo kiedy przyszedłeś na świat to właśnie ona drżała o twoje zdrowie, det var hon som stannade hos dig hela natten och höll dig i sina armar tills hon såg morgondagens gryning. Under dagen, som hon aldrig kunde säga, jag kan inte göra det längre, Jag tar ledigt. NEJ! Vi får inte ta ledigt. Vi måste vara och fortsätta

För vad kan vara viktigare än att uppfostra en annan människa?

För mig personligen, som mödrar till döttrar, snart en tonåring, och sedan kvinnorna, det är meningen med mitt liv. Oddałam się bez reszty i wciąż oddaję się moim Córkom i uwielbiam to. För att jag älskar att vara mamma. Jag drömmer om ett sådant ögonblick, att en dag min dotter, vara vuxna kvinnor, sa de: "Mamma, vi är stolta över dig". Då blir det det största priset.

Att vara mamma är en stor stolthet, stolthet över mina döttrar och deras små eller större framgångar, börjar med att sitta ner, krypande, det första steget, första ordet mamma, för medaljer i sporttävlingar, stavningstävlingar, eller matematiska olympiader. Varje individualist och bäst i sin kategori. Och denna stolthet kommer att följa med mig hela mitt liv, nic już bardziej nie będzie się liczyło. A ta duma to też duma z samej siebie, att jag klarade det, jag är inte galen, przy pięciu brzdącach w jednym wieku, wiecznej hurtowni mleka i tonie pampersów.

Även om jag hade ögonblick av sammanbrott, svåra stunder, Jag leddes alltid av en sak - jag är mamma och kämpe - jag kommer inte ge upp !!!

Och jag gav inte upp, och du också, kära mamma, ge inte upp! Eftersom vårt liv ligger i våra händer, trots misslyckandena, men också framgångar, dzięki którym odkrywamy na nowo nasz cel. Syftet med att vara mamma, men också en kvinna, som under hennes hjärta igenom 9 månader hade hon sin största lycka. kom ihåg! Vi har bjudits in till den vackraste resan att vara mamma ...

Grattis på födelsedagen Kära mamma

Na koniec moich skromnych rozważań dedykacja dla moich Córeczek:

”Det var jag som bar dig under mitt hjärta

Det är jag som bad om din hälsa,

Du var med mig från första grammet,

Ni mina barn, Jag är din mamma "

Jag älskar dig, mina stjärnor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *