Läckra banan- och havrekakor – mjölkfri diet

Läckra banan- och havrekakor – mjölkfri diet.

Gör gärna banan- och havregryn utan mjölk och ägg. Varför sådana, du kommer att lära dig mer om det i artikeln.

För några veckor sedan hade min baby många finnar i ansiktet, som inte ville komma av på något sätt. Vi har provat allt – tvätta ansiktet med potatismjöl, krochmalem. Tyvärr hjälpte ingenting. Så småningom gick vi till läkaren och det visade sig, det är atopisk dermatit – protein diates. Barnet var allergiskt mot ko- och äggproteiner…

Läkaren ordinerade salvorna, och jag var tvungen att gå på en mjölkfri och äggfri diet och inte äta nötkött.

Först var jag lite rädd, eftersom jag var tvungen att ge upp nästan alla produkter, som innehöll komjölk och ägg (jag antar, att äggulorna själva). Jag insåg inte hur många saker dessa produkter innehåller. Och värst av allt var jag tvungen att lägga bort godisarna. Bara vad jag kunde äta, det var sesamfrön och haribo, som jag inte gillar. Först lyckades jag på något sätt, men kroppen behövde något sött. jag började, så sök på internet efter recept för mejeriprodukter. Det var lite svårt, men google vet allt. Det finns massor av sådana lagar på internet. Så jag började arbeta och provade recepten en efter en. Jag gillar banan- och havregrynkakorna mest – stolthet. Nu gör jag dem med några dagars mellanrum, för att tillgodose behovet av socker.

Och hur är barnet nu? Huden är slät. Och jag håller fast vid dieten. Fördelen är denna, att jag långsamt går ner i vikt och återfår formen före graviditeten.

Nedan presenterar jag receptet för dem.

Banan- och havrekakor

Vad vi behöver:

– 4 glas. mjöl

– 5 bananer

– 1 Äpple

– glas. gröt

– en halv kub margarin som inte är mejeriprodukter (Vanlig, Kaka .., om inte bara Kasia), läs bara kompositionen

– halvt glas. socker

– 1 vanilj socker (30g)

– 15g bakpulver

– du kan också lägga till lite kli, solros

Förberedelse:

Först blandar vi alla torra produkter tillsammans. Blanda bananen med äpplet och lägg till resten, tack vare honom ansluter produkterna varandra. Slutligen tillsätt den kylda, upplösta margarinen. Vi kan nu skapa cookies. Jag gör runda, men olika former kan göras. Vi bakar ca.. 20-25 minuter vid temperatur 180 grader.

Och det är allt. Snabb förberedelse, och effekten är utsökt. Jag rekommenderar dig detta recept. Dessutom är kakor mycket hälsosamma – frukt, Gröt :).

Prova gärna receptet och skriv, gillade du det. Lycklig bakning :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *