Sundhed eller videnskab?

babymad“Jeg er mor til en seks-årig, der går i klasse 0. Han klarer sig med videnskaben uden problemer, selvom det efterlader meget (er allergisk). jeg er bange, det i fremtiden (overvejer overbelastningen af ​​en vanskelig læseplan) vil stoppe med at klare. Jeg arbejder, og jeg har lidt tid, for at hjælpe barnet med at kompensere for hullerne; Desuden er sønnen meget genert, føles dårligt blandt nye mennesker, og på samme tid fejler han bare på sine jævnaldrende, låner dem legetøj, han kan ikke kæmpe for sin egen. Siger læreren, at han er hemmeligholdt. Venner med et lidt ældre barn fortalte mig det, at jeg bliver nødt til at vælge: eller barnets helbred, eller hans læringsfremskridt. Hvad skal man gøre?”

For mig at se, at du tilhører mennesker, der bekymrer sig to gange: enkelt gang, inden der sker noget, anden gang, når der er grunde til det. Dette er for meget tid, er det ikke?

jeg tror, at de fleste af dine problemer med din søn skyldes din tendens til at være alt for ivrig. Du videregiver din holdning til din søn og dermed hans problemer med kontakter med jævnaldrende, samt sundhedsmæssige problemer. Jeg råder dig til ikke at gider med dette, hvad der kan ske i fremtiden, eller rettere, prøv at roe dig ned og dig selv, og søn.

Med hensyn til det mulige (!) din søns problemer med videnskab, dette selvom han skulle gå glip af mange lektioner (sundhed er vigtigere), dette først – for mig at se, at han er et begavet barn, og mange fravær bør ikke hindre hans fremskridt med at lære, et lægemiddel – når sønnen er syg, Du vil sandsynligvis være sygeorlov for at passe på ham, Så du vil finde tid til at hjælpe dit barn med at kompensere for manglerne. Jeg tror også, at et godt middel til dine problemer ville være en beslutning om at udvide din familie. Det følger af brevet, at sønnen har meget brug for søskende (dermed sådan, og ikke en anden holdning til sine jævnaldrende). I den nye situation ville din koncentration på ham falde. Det ville være, efter min mening, meget gavnligt.