Forældre og "gammel tjenestepige"

kvinde-parfume“jeg har 26 flere år, så denne alder, Jeg skulle være gift nu. I det mindste er det, hvad mine forældre synes. Da jeg mødte en bestemt dreng, som de kunne lide, de ønskede at få mig med det samme. De bliver ved med at spørge mig, når jeg gifter mig med ham, skønt jeg intet har noget for ham. For nylig begyndte jeg at gå ud med Jack. Han er sød, hårdtarbejdende, intelligent kæreste, der begynder at bekymre sig om mig. Jeg gætter også på noget for mig Jeg kan mærke ham, men jeg vil gerne lære ham bedre at kende, inden jeg træffer en beslutning. Og mine forældre igen: det er tid, hvordan vil jeg blive ved med at undre mig, Jeg bliver endelig en gammel tjenestepige. Hvordan skal jeg gå videre. Jeg vil ikke fornærme mine forældre, men jeg skal gifte mig!”

Må du fornærme dine forældre. Venligst fornær dem, fortæller dem tydeligt, at de skal holde sig væk fra dine personlige anliggender eller efterlade dem et stykke tid. Jeg har en fornemmelse, at du har brug for lidt ensomhed, at reflektere over dig selv og over denne vigtigste beslutning i vores liv. Konstant trussel, Dine forældres snak og deres "summende" over dit hoved er ikke befordrende for en sådan refleksion. jeg tror, at efter denne pause vil du komme hjem som en helt anden person.