Er svigermor en skam?

gammel dame“Jeg ved, at Herren synes det værste af svigermor. Jeg ved, at du tror, at svigermor ikke fortjener "ingen overvejelse og beskyttelse. Hvad vil du så sige om en svigerdatter, der tror, at den 54-årige svigermor, stadig professionelt aktiv, det skulle kun underholde børnebørnene, laver mad, vask og rengør? Hvad vil du sige om din svigerdatter, som anerkendte, det siden jeg har levet så længe, så skulle jeg flytte fra mit hus til deres lejlighed i lejlighedsblokken, fordi hun er væk vil være nyttigt i et "større område. Hvad vil du sige om din svigerdatter, hvilket forbyder mig at kontakte min egen barnebarn? Det gør du virkelig, at svigermor er en svøbe af menneskeheden?”
fru, nogle svigermødre er en svøbe af menneskeheden. Nogle svigermor kan være ofre for menneskeheden. Det kan ikke generaliseres. Og jeg vil fortælle dig om din svigerdatters opførsel, selvfølgelig, så dårligt som muligt. Han opfører sig umenneskeligt og fjollet. Vær hård: ikke at forlade hjemmet, holde ud og forsvare dig mod det, hvad denne kvinde vil lave mad.