Teletubision

TELETUBISION

Nogle gange ser det ud til mig, Jeg går den nemme vej, fordi Alan og jeg hver dag har sådanne øjeblikke i løbet af dagen, når vi ser tegneserier sammen. Jeg udpegede ordet sammen specielt, fordi vores ser på eventyr ikke handler om det, at jeg slipper barnet løs foran tv'et, og i løbet af denne tid har jeg ro i sindet og kan gøre noget. Alan bliver træt af at se alene meget hurtigt, men når vi ser på skærmen sammen og taler om, hvad vi ser, er det helt anderledes.

Hvis emnet at se fjernsyn af børn var at google på nettet, det er den mest almindelige information, at små som Alan ikke skulle bruge mere end det foran tv'et 10 minutter om dagen. I en teknologisk tidsalder er tv'et også en tablet ombytteligt, eller computer, fordi disse også er skærme, som blandt andet er til visning. Jeg skrev tidligere om dette emne i tv-indlægget MOD BØRN.
I dag ville jeg fokusere mere på, hvordan jeg kunne se, at det ville være okay. Alan og jeg har vores yndlingsprogrammer: de berømte Teletubbies, Goodnight Garden, Benio er sulten, Charlie og numre og eventuelle sange.

Så at se har en konkret effekt, det skal være kreativt efter min mening, du er nødt til at bruge lidt tid med barnet og tale om, hvad vi ser på skærmen. Gentag bevægelserne, navngiv tegnene, dans nogle gange, klapper nogle gange. Takket være Teletubbies lærte Alan for eksempel at lave papa for et par måneder siden, fordi Teletubbies gør det “grøn”. Han begyndte også at blæse kys, da vi lærte at gøre “O O”. Men Teletubbies største succes er at lære at kramme, fordi Teletubbies ofte krammer hinanden om adgangskoden “tulimy” og det er dette slogan, der er kommet ind i vores liv og har været med os i mange måneder.

Alt i alt kunne hvert eventyr, vi ser, skrives sådan. Hver enkelt bragte noget til Alans og mines liv. det tror jeg ikke, at tv har en dårlig indflydelse på børn forudsat, at vi tillader barnet at se relevante programmer og tale om dem med barnet. Og det vigtigste er at bevare kontrollen over piloten.

Vi har også tid til andre spil, selvom jeg kan lide det mest, når det er tid til uafhængigt spil. Som du kan se, føler Alan sig godt i sit lille rige.

I dag fik Alan et nyt superlegetøj, som jeg altid vil forbinde med kendsgerningen om dens tildeling. Et par af mine venner for nogen tid siden: Annoncerede Ania og Andrzej, som de har for Alan “sulten”. På en eller anden måde havde de ikke mulighed for at præsentere dette legetøj personligt, derudover passerede vi på en eller anden måde for nylig for nylig (vi arbejder sammen), indtil pludselig i dag et telefonopkald, og de spørger, hvor jeg er, mig på det, det i min afdeling, i hans stilling, og de kom sammen, forårsagede en lille ophør, for et øjeblik holdt alle mine medarbejdere vejret, fordi de tænkte, der vil være en invitation, bare til et bryllup 🙂 og her viste det sig, at der slet ikke er en lille UNGER.

Efterlad et Svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret *