"Jeg elsker" – hvordan man fortæller hende?

nederdel“Jeg blev forelsket i en pige. Han frygterDet er jeg dog, at det er ensidig kærlighed. Er det, at vi er imod vækst og den såkaldte. kropsvægt, det kan skille os fra hinanden og ikke lade os være sammen? Jeg ved ikke, hvordan man fortæller hende, og om man overhovedet skal sige det? Hvordan man henvender sig til hende?”

Venligst, sir, erfaring lærer, at kærlighed overvinder sådanne forhindringer. Jeg ved ikke, om man bruger udtrykket "vækst og den såkaldte. kropsvægt ", du mener det, at Herren er meget stor og overvægtig, og den valgte er lille og slank eller omvendt. Men jeg ved, det ligegyldigt, hvilken af ​​jer er tynd, og som er tyk - det er ingen hindring. Jeg kender snesevis af par, hvor sådanne disproportioner fungerer og… der sker intet. De er bare meget vellykkede relationer.

Kontakt pigen i henhold til dine følelser og dit sind. Om den såkaldte. Jeg råder dig til at glemme din kropsvægt.