Feeding on demand - det er ikke noget for mig

Feeding on demand - det er ikke noget for mig

Mine oplevelser | Dlaczego karmimy na żądanie | Wady i zalety

det bliver et langt indlæg ;)

Mine oplevelser:

Efter fødslen blev min søn placeret ved mit bryst ... han begyndte at sutte. Det tog to timer. Så blev vi ført til fødestuerne. Og det var her mit mareridt begyndte ... hver time, og måske oftere en lille vagt med tungen, og så udbrød han et frygteligt gråd! Jeg satte ham på mit bryst, når han ville ... døgnet rundt.

Den anden nat var den værste, Jeg havde ikke længere den fysiske styrke, og jeg kunne kun drømme om at regenerere efter fødslen. Potem włączyły się złe myśli… ”Hvad jeg kom ind på?” – Jeg stillede mig selv dette spørgsmål hver gang, da jeg satte min søn i mine ømme bryster. Ingen var i stand til at hjælpe mig, Jeg blev kun trøstet, at brystvorten smerter vil forsvinde, Jeg skal gnide tænderne og fodre, fordi babyen er sulten. Hver gang han græd, jordemoder ville komme og råbe på mig, hvorfor jeg ikke har det på mit bryst endnu! Og jeg talte med tårer i øjnene: ”Han spiste trods alt 15 min. siden "... Jeg kunne ikke vente med at gå hjem. Jeg havde stort håb, at det bliver lettere for mig derhjemme.

Fødsel og hospitalsophold slankede mig hurtigt, der var intet spor af graviditet. Og hvad så, siden jeg blev svagere mentalt.

Jeg fortsatte med at fodre efter behov indtil 6 uge i min søns liv. Under jordemødres beskyttelsesbesøg blev vablerne vejet ... og han fik 500g - 900g hver uge. Jeg blev forfærdet, ale położna z zadowoleniem powtarzała ”Du er en god mor, du fodrer ham godt, vokser. Tylko się cieszyć”.

Ved den første vaccination (w 7 uges liv) bemærkede eM, at den lille har meget tykke lår. Og vægten nærmede sig 6 kg. Da han kom hjem, råbte han på mig, że daję mu pierś gdy tylko zapłacze. Intet usædvanligt, at han har kolik, mavesmerter og evig regn. Jeg var vred ... men jeg sov med det og ændrede min tilgang næste dag. Jeg måtte lære min søn at falde i søvn uden bryster, for han græd med både sult og udmattelse. Det var svært for mig at se forskellen mellem de to typer gråd, så jeg tog min beslutning, at jeg vil fodre ham hver 3. time (ligesom min mor gjorde, bedstemor, tante for et dusin år siden). Græd mellem fodring, det var et tegn på træthed. Sønnen accepterede et sådant system med det samme. Han var fuld, og da han faldt i søvn, kunne han sove igennem fodringstiden, og nogle gange satte jeg ham på brystet efter 4 timer. Takket være dette forblev sønnens vægt 90 centil og stoppede med at vokse så drastisk.

Jeg kan stadig høre det i dag, at han er fed, at hun har fede fødder, Jeg overfoder ham, at jeg bestemt ikke ville opfede min baby så meget og fodre ham stille med grød ... eh jeg er døv for sådanne kommentarer, men nogle gange (når jeg har en dårlig dag) obarczam się winą za jego wygląd i płaczę… trods alt var han så lille, han vejede kun 3 kg, og om et par uger lavede jeg et "monster" ud af ham.

————————————————————————————-
Hvorfor on-demand fodring?
Jeg har min teori for det. Nogen gjorde det op, som de fleste af folkene støttede. Dette observerede nogen for mange år siden, at flere og flere mødre opgiver amning til fordel for modificeret mælk, som begyndte at belejrede butikshylder i massivt antal. Modificeret mælk var en nyhed, er blevet generelt tilgængelig. For mødre, der ikke kunne holde babyen mod brystet, til mødre, der ikke kunne klare brystvorte, til mødre, der fik stagnation og betændelse i brysterne efter en madmængde og andre mødre, które piersią karmić nie mogły bądź nie chciały mm er blevet hilsen! Derefter begyndte ven A at fortælle sin ven B om de drastiske oplevelser fra amningens begyndelse.. Ven B har allerede lagerført mm under graviditeten og tænkte ikke engang på amning.
Nogen så på det med rædsel, der genkendte, at modermælk er den bedste og uerstattelige for den rette udvikling af barnet. Og en dag havde nogen en genial idé, for mødre at fodre deres børn efter behov! Dzięki temu mleko nie będzie zalegać w piersiach, mødre kan håndtere madhastigheden bedre, og amningskrisen vil ikke være slutningen på busty og begyndelsen på aftapning.
Nøgleordet er dette: Modermælk er god til alt! Fordi det ikke kun er mor, der drager fordel, men også et barn:
Barnet er tørstigt?
– Giv ikke vand, te, soczku! Moders mælk slukker din tørst.
Et barn græder?
– kram dem til dine bryster, og det ville være bedst, hvis kære mor suger dit bryst, og smid sutteren i skraldespanden eller køb slet ikke!
Barnet er syg? Har feber? Qatar?
– fastgør til dit bryst så ofte som muligt! Modermælk fungerer som et antibiotikum! (spørgsmål: de fodrede babyer er værre i denne henseende, ja?)
Barnet tænder?
– der er ingen bedre smertestillende middel end at sutte på moderens bryst!
etc.. etc.. etc.…..

Sloganet "amning", “Efterspørgsel” er allerede så almindelig, at mødre, der af samme grund besluttede at mm, de får skylden for deres valg, alle omkring dem ser kritisk på dem, de er stødende over for dem.
————————————————————————————-
Fordele og ulemper ved on-demand fodring?
Jeg er ked af at sige det, men jeg kan ikke se nogen fordele ved denne metode.
– moderen har ikke tid til at hvile,
– moderen kan ikke forlade huset uden barnet,
– moderen skal altid være i standby,
– mors bryster er hævede af massiv mælkeproduktion. Du kan drømme om normalisering af amning.
– mor er træt, mister energi, og i værste fald får hun fødselsdepression, fordi han ikke har nogen styrke til at bekæmpe dårlige tanker, stemninger
– barnet er overophedet, deres mave gør ondt, kolik vises
– babyen sprøjter med mælk,
– barnet har problemer med at falde i søvn,
– barnet lærer at kræve ... - mor reagerer på hvert opkald, og uden at mumle, giver det det bedste.

med plusser?
+ barnet føler sig bestemt ikke sultent.

Valget er dit, kære mødre!
Jeg ammer allerede 6 måned, men udtrykket "on demand" har længe været fremmed for os! Du kan? DU KAN!!

Babyen vokser og udvikler sig ordentligt. Jeg har tid til mig selv, Jeg kan planlægge at forlade huset uden et barn i op til flere timer (det er nok at tage lidt mælk af , selv til en fodring, find en værge, og jeg har over 6 timers "gratis").

Efterlad et Svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret *