Gluten i et barns kost. Sådan introduceres gluten - semulje

Gluten i et barns kost. Sådan introduceres gluten - semulje

I øjeblikket kan du finde færdige grød med gluten på markedet, samt færdigretter i krukker indeholdende gluten.

Kashka:
Nestle Milk semulje (po 4 måned) / 10PLN
Bobovita mælkefrit semulje med flere frugter (po 6 måned) / 6 -8PLN
Bobovita bezmleczna kaszka ryżowo-przenna z jabłkami i gruszkami / 6 -8PLN
Bobovita mælkesule (po 6 måned) / 6 -8PLN
Kupiec kasza manna błyskawiczna / 2,50PLN
Retter i krukker, m.in:
Boboita warzywa z kurczakiem i kaszką przenną (po 5 måned) / 3,50PLN
Gebrer æbler med semulje (po 5 måned) / 3,00PLN
Gerber Bio dessert korn med æbler og bananer (efter 6 måneder) / 5,40PLN
Jeg fokuserede primært på grød, fordi krukkerne endnu ikke er af interesse for os - vi ammer, indtil de er færdige 6 måned….
  • Kaszki Bobovity bestod ikke det første testkriterium - de indeholder SUKKER! Derudover kan de administreres efter 6 måned, og gluten anbefales at introducere efter færdiggørelse 4 måned ...
  • Nestle Kaszka gik i kurven, mens hun handlede, men i sidste øjeblik lagde jeg kassen på hylden igen. Hvorfor? W składzie jest mleko modyfikowane i kasza manna. Tilsyneladende ok, men da jeg ammer, Jeg foretrækker at lave grød med vand eller min mælk. Pris. 10PLN for 250 g. 50 g af pulveret bruges til en portion (ifølge fremstillingsmetoden beskrevet på emballagen)! Det er ikke svært at tælle, det er nok til 5 dage ... og eksponering for gluten er indstillet til at vare 2 måneder. Du kan reducere antallet af skeer og lave grød med 2-3 skeer, ikke z 5. Vi sparer lidt på dette, men vi bruger alligevel en formue!

Så jeg købte den mest almindelige semulje, cena 2,50zł til 400 g. Jeg spiser 2-3 g til en portion (0,5 teskefulde). Emballagen er nok til ca. 130 dage (4 måneder).Så introducer gluten i din diæt, w sumie będzie nas kosztowało złotówkę :)

Hvis det skulle være billigt, det skal gøres! Og hvor.
Det første forsøg på at forberede en lille portion gryn til min søn, lavet en masse rod i køkkenet. Gryde, laktator, spredt grød, brændt grød, si, teskefulde, dampende hvert fartøj! Galskab!! Men jeg giver ikke op, og det var bedre i dag. Der skal udvikles et system.
  • Om aftenen tager jeg 50 ml mælk og lægger den i køleskabet - den tændes 2-3 dage.
  • Han koger grynene i en meget lille mængde vand, så efter kogning i gryden er der kun gryn - du behøver ikke dræne den bagefter. Denne kunst kræver praksis, bo kasza może się przypalić ;)
  • Læg grynene i en beholder og hæld den med modermælk (lille,for at dække grynene). Jeg lagde det i varmeapparatet ved 40 ° C.
  • Giv det til barnet med en ske efter opvarmning.

Du kan også give gryn med mælk, fra en flaske ... men med os normalt efter at have drukket mælk, grynene forblev på flaskens sider. Ved at servere gryn med gluten med en ske var jeg sikker på, at gluten var i min babys mave i den rigtige mængde.

Forberedelsestid 5 minutter!
-madlavning grød: 3min
-måltid forberedelse: 2min (blande grød med min mælk og opvarme den)
Vaske op: individuelt. od 2min do 20min :)

Efterlad et Svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret *