Hvad til frokost til et barn og en baby ? Hurtig middag

Hvad til frokost til et barn og en baby ? Hurtig middag

Arbejder i et selskab. Fuld tid, ofte overarbejde. Det tager mig en time at rejse på arbejde på en måde (uanset om jeg rejser med kommunikation, i bil eller på cykel ... skønt jeg for nylig gyngede, og jeg var på cykel om 50 minutter ;s)

Zatem… nie ma mnie w domu około 10h. Cudnie. Jeg hader dette! Da jeg ikke havde en baby, Jeg var ligeglad. Jeg kunne godt lide efter 10 gå i gymnastiksalen i arbejdstiden, og jeg var derhjemme 21, 22 . Cóż..

Du ved hvad jeg gør, når jeg kommer hjem efter arbejde? Jeg kaster alt i hjørnet, Jeg vasker mine hænder, Jeg skifter til joggingbukser og skynder mig til køkkenet for at lave mad til næste dag. I mellemtiden leger jeg med det længselende barn, Jeg taler med min mand, Jeg ser nyhederne og tænker på livet. Der er rush, men så snart jeg kommer over det, har jeg tid til alle ...

Mam parę sposobów na przyspieszenie działań. Det vigtigste er frokost til barnet! Musi być i basta. Et sultent barn kan ikke gå. Vi vil klare det på en eller anden måde, selvom jeg må indrømme det, at det er rart at spise en varm middag i et øjebliks fred.

Hvad til en middag for et barn?

Opracowałam metodę na szybki pożywny obiadek dla dziecka. Grøntsagssuppe a'la aleo to mój number one i zawsze ją robię gdy nie mam pomysłu albo brakuje czasu.

Flødesupper są nielubiane przez moich chłopaków, så jeg vil ikke skrive om dem i dag.

Synes godt om, at mit barn er mand, to zupa musi być gęsta. Jeg gør det nogle gange, at jeg lægger tæt på pladen og hælder de sjældne i koppen – dzieciok uwielbia takie zestawienie! Jeg plukker en grøntsag med en gaffel og vasker den ned med en suppe

Terning grøntsager, striber eller skiver. Jeg tager det, jeg har derhjemme, eller det lykkedes mig at købe det på vej hjem fra arbejde.

Jeg vil tilføje, że zawsze w pogotowiu mam frossen broccoli, blomkål og spinat.

Jak mam mięsko to gotuje warzywa na wywarze mięsnym albo jak mam kaprys to kød dorzucam do wywaru warzywnego.

Normalt tilsættes det til suppen pasta, ris, hirse, kasze pęczak lub po prostu ziemniaczek. Det sker, że przygotowane danie aż się prosi o boghvede, så jeg giver dette til min lille søde. Wszelkiego rodzaju Mose, hjemmelavede nudler też warto robić dla urozmaicenia. Det tager dig kun at forberede de støbte dumplings 3 minutter.

No to przykładowy obiad nr1: gulerod, seler, broccoli, blomkål, pasta

frokost nr. 2: broccoli, blomkål, kartoffel, et stykke kalkunbryst

frokost nr.3: gulerod, seler, persille, til, tomater

frokost nummer 4: kyllingebryst, ris, tomater, gulerod, persille

frokost nr 5: cukinia, gulerod, til, peber, tomat

etc.. etc.. kan kombineres uendeligt.

Interesuje Was udførelsestid ?

Og dette afhænger i høj grad af dine klippeevner. Jeg er blevet så dygtig, at det tager mig at forberede grøntsager til madlavning 5 minutter. Madlavning foregår af sig selv, det er tid til at rydde op, opvask eller fornøjelser ;s

Grøntsagerne dampes eller i vandet. Men når han laver mad i vand, så jeg prøver at holde dette vand så lidt som muligt, og det kommer ud helbredt. Situationen er anderledes, når jeg laver suppe med kødkraft, for da ligner det mere en suppe end en kur.

Det er vigtigt at starte med madlavning af hårde grøntsager. For eksempel satte jeg en gulerod i først. Jeg laver et øjeblik for at blødgøre det lidt og tilføje courgette. Takket være dette koges begge grøntsager jævnt, og courgetten bliver ikke til mos.

Pasta, gryn, Jeg satte risen i suppen. Han laver sjældent madlavning separat - tror jeg, at situationen kræver det, eller at jeg ikke har noget imod at blive en anden gryde beskidt.. Som med grøntsager tager ris lang tid at lave mad, så jeg lagde det i begyndelsen; pasta er ekspress, Jeg satte ind i slutningen; hirse er også hurtig, smid inden enden osv. osv..

Takie danie można spokojnie ugotować i to dage. Ja przekładam do pojemników (500ml) i wkładam do lodówki.

Held og lykke!

Efterlad et Svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret *