Hvorfor spiser børn chips?, de drikker cola og nægter at spise middag ?

Hvorfor spiser børn chips?, de drikker cola og nægter at spise middag ?

jeg spørger! Hvorfor spiser børn chips??! Hvorfor ser jeg et barn under et år så ofte?, sidder i en vogn med en pakke Lays?

Er det virkelig så svært at komme med en snack til et barn ?

"Det er bare en bagt kartoffel"

… Jo da. Kartoflen er endda sund, fordi det har vitamin C.. Kun, at denne kartoffel smager anderledes på en eller anden måde. Den er fuld af krydderier af ubeskrivelig oprindelse, mononatriumglutamat og en enorm mængde salt. Salt tilbageholder vand i kroppen, som alle ved.

Efter chips vil du drikke, så…

"Kære, vil du drikke?”

... Tager en flaske koks ud. Før det tager hun en slurk fra gwent selv, er et eksempel for barnet.

Jeg så åringen med koks en gang, oftere er det aromatiseret vand. Vand fyldt med sukker, farvestoffer og andre kemikalier, som producenten ikke skriver om på etiketten, fordi det forekommer i et ubetydeligt beløb. Ligegyldigt hvor lidt, vigtigt, at det er, og at det er vanedannende.

Jeg vil fortælle dig om interessante fakta, det efter lukningen af ​​en bestemt mine, minearbejdere, der arbejdede der snart døde. Hvorfor? Viste sig, at der var spor af arsen i minen. Kroppen blev vant til giften, og da hun var væk ... fulgte døden.

Spis guleroden, Vær venlig"

... og spørg dig selv, jeg vil ikke spise alligevel. En pakke chips fyldt med en sød drink og så forvirret maven. Jeg har over 600kcal på måleren, og du giver mig en gulerod, noget chip, smagløs, ingen smag, uden udtryk.

Måske en nutella sandwich? Eller chokoladepandekager "

... Og når jeg spiser, Jeg får et slik?

jeg er bange! Og i en sådan grad, at jeg ikke kunne udholde det i de sidste par dage ... Jeg blev båret væk. Jeg holdt modigt op, Jeg bet tungen, men jeg kunne ikke lade være med at se på den måde, mit hjerte begyndte at stikke, og tårer fyldte mine øjne, da jeg så små hænder søge efter en anden chip i en XXL-plastpose. Forældre nippede øl på liggestole og sænkede kun fra tid til anden deres børn.

Hvad skete der et øjeblik tidligere ? Den lille græd: "Mor at spise", Nå, hun fik noget at spise ...

Bollen var ikke i butikken ? Yoghurt ? Risvaffel ? Æbler ? jeg spørger ?!

Jeg ved, at der vil være en skandale, fordi folk er unormale. De forsvarer deres forkert placerede rettigheder, det er umuligt at lytte til denne vrøvl.

”Dette er min baby, hvad sker der med dette "

... Jeg ønsker med al min magt, at blive taget fra dig, blev fodret med grøntsagssuppe, blåbær dessert, vandes med frisk frugtsaft.

”Han er en kræsne spiser, jeg er glad, at han overhovedet vil spise noget "

... Og det er oftest tilfældet.

Na moim osiedlu jest bardzo dużo dzieci. Babyer, førskolebørn, skolebørn ... og gæt hvad? 80% hun er fed.

jeg grinede! Om vinteren så jeg det ikke, fordi jakker, halstørklæde, hat eller de forlod slet ikke huset. Men nu ... når jeg ser en 8-årig pige med to donuts, stor røv og deforme ben, BLODET FLYDER MIG.

Jeg tænkte længe på hendes sag, fordi jeg kan se hende i baghaven, allerede Fr. 9 om morgenen, og da vejret er gunstigt, løber det mellem bosættelser til 22. Hun har mange venner, og hun er overalt. Hvorfor er hun så fed ?

Første situation: Fra balkonen serverer mor en stor skål med pandekager / pandekager / dumplings (så, når det er varmt, spiser han frokost på bænken foran blokken)

Situation to: Jeg møder hende i butikken. En pakke chips, rosiner i chokolade, bar og juice Kubuś. Jeg tror - han vil sandsynligvis dele det med sine venner. INGEN. Spiser alt foran butikken!

Situation tre: sidder under altanen og spiser is fra en liter beholder. Jeg ved ikke, om det var fyldt, om hun spiste en liter eller kun halvdelen.

Situation fire: står under buret og ringer til sin veninde: ”Du kommer ud? (...) men tag noget at spise!”

Og alt klart ...

efter min mening:

Børnehaver er dårligt ernærede på grund af deres forældres skyld, og faktisk fra deres dårlige spisevaner, mangel på viden, czy też czasu na przygotowanie posiłku bądź własnych udziwnionych teorii na temat jedzenia.

Skolebørn bliver fede, fordi de får penge fra deres forældre, og de kontrollerer ikke, hvad pengene bruges på; fordi kolleger fodrer; fordi skolebutikken frister med delikatesser; fordi det er en skam at spise et æble i en pause, og det er bedre at spise en bolle.

Jeg holder ikke fast ved babyer.

Spis chips selv(-en) og giv barnet en agurk, gulerod, Kålrabi hakket i strimler eller køb bare tørt brød og kefir. Udskift ikke chips med saltstifter, fordi det er næsten det samme eller værre. Giv vand at drikke, kompotter, juice presset fra frugt / grøntsager. Der er masser af muligheder!

Efterlad et Svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret *