Udtrykker mælk

Udtrykker mælk

Jeg er den lykkelige ejer af bryster fulde af mælk.
Nie przypominam sobie bym miała kiedykolwiek problem z odciągnięciem wystarczającej ilości pokarmu. Gdy miałam nawał pokarmu, mogłabym wykarmić odział noworodków. W 3 I løbet af den måned, min søn levede, blev amning fuldstændigt normaliseret, og jeg kunne stadig tage 150 ml af på én gang, undertiden endda 200 ml mælk, og det er fra det ene bryst!!

Hvordan gør jeg det?

  • med en brystpumpe!*
  • odciągam pokarm morgen, brysterne er fyldigere efter natten, især på det tidspunkt, hvor barnet sover flere og flere timer.
  • en time / to efter fodring af sønnen, sięgam po laktator i Jeg henter mælk ud af mit bryst, som ikke blev tømt;
  • niekiedy Jeg satte min søn på det ene bryst til de næste to fodringer. Så er det andet bryst så fyldt, at jeg er i stand til at udvinde 200 ml på et øjeblik
  • hvis han har brug for mælk lige nu (fordi f.eks.. Jeg er nødt til at forlade huset længere, og det var ikke planlagt) stosuję metode 77-55-33 (Kort om: 7min trækkes fra venstre bryst, 7min fra højre bryst, 5min til venstre, 5min til højre, 3min til venstre, 3 min til højre) - frygtelig tidskrævende.
  • mælk ściągam do butelki i wkładam do torby termoizolacyjnej, når mælken er fuld inden for 3 timer;
  • mælk Jeg trækker den i containere i wkładam do køleskabe, når jeg skal bruge dem inden for 24 timer; (Formentlig kan du opbevare det i køleskabet i 78 timer, men jeg praktiserer det ikke - min søn plejede at lave grøn kæbe efter sådan mælk)
  • mælk Jeg trækker den i containere i wkładam do køleskab frysere, gdy robię zapas na tydzień. Jeg beskriver altid den daterede container. Den opbevarer ikke sådan mad i længere tid end 10 dage. Du kan opbevare 6 måneder i frysere, Desværre har jeg ikke en.
* laktator ułatwia życie!! Jeg lyttede ikke til din mening, at det er en unødvendig mors gadget, det er en skam om pengene, at der engang ikke var nogen brystpumper, og kvinderne klarede ... Ja, klaret, men nu har vi nye muligheder, så lad os udnytte dem! Jeg havde fornøjelsen af ​​at udtrykke overskydende mælk i hånden (Jeg var på tur, og mine bryster strakte min bh, mælk lækkede fra brystvorterne, og jeg havde ikke en brystpumpe med mig) - Jeg beviste mig selv, at du kan. MEN det kræver lidt øvelse, Jeg følte stadig, at mine bryster er fulde, poza tym robiłam to chyba niepoprawnie bo zrobił mi się lekki zastój.

Efterlad et Svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret *