Lækre banan- og havrekager – mælkefri diæt

Lækre banan- og havrekager – mælkefri diæt.

Lav gjerne banan- og havregrynkager uden mælk og æg. Hvorfor sådan, du vil lære om det i artiklen.

For et par uger siden havde min baby mange bumser i ansigtet, som ikke ønskede at komme ud på nogen måde. Vi har prøvet alt – vask dit ansigt med kartoffelmel, krochmalem. Desværre hjalp intet. Til sidst gik vi til lægen, og det viste sig, det er atopisk dermatitis – protein diatese. Barnet var allergisk over for ko- og ægproteiner…

Lægen ordinerede salverne, og jeg måtte gå på en mælkefri og ægfri diæt og ikke spise oksekød.

Først var jeg lidt bange, fordi jeg var nødt til at opgive næsten alle produkter, der indeholdt komælk og æg (jeg tror, at æggeblommerne selv). Jeg var ikke klar over, hvor mange ting disse produkter indeholder. Og værst af alt var jeg nødt til at lægge slikene væk. Kun hvad jeg kunne spise, det var sesamfrø og haribo, som jeg ikke kan lide. Først klarede jeg på en eller anden måde, men kroppen havde brug for noget sødt. jeg begyndte, så søg på internettet efter mælkefri cookieopskrifter. Det var lidt hårdt, men google ved alt. Der er masser af sådanne love på internettet. Så jeg begyndte at arbejde og prøvede opskrifterne en efter en. Jeg kan godt lide banan- og havregrynkagerne – stolthed. Nu gør jeg dem hvert par dage, for at imødekomme behovet for sukker.

Og hvordan er babyen nu? Huden er glat. Og jeg holder fast ved diæten. Fordelen er denne, at jeg langsomt taber mig og genvinder formen før graviditeten.

Nedenfor vil jeg præsentere opskriften på dem.

Banan- og havrekager

Hvad vi har brug for:

– 4 glas. mel

– 5 bananer

– 1 Æble

– glas. havregryn

– en halv terning af ikke-mejeriprodukter margarine (Almindelig, Kage .., hvis ikke kun Kasia), bare læs kompositionen

– halvt glas. sukker

– 1 vaniljesukker (30g)

– 15g bagepulver

– Du kan også tilføje noget klid, solsikke

Forberedelse:

Først blander vi alle de tørre produkter sammen. Bland bananen med æblet og tilsæt det til resten, takket være ham forbinder produkterne sig med hinanden. Til sidst tilsættes den afkølede, opløste margarine. Vi kan nu danne cookies. Jeg laver runde, men forskellige former kan laves. Vi bager ca.. 20-25 minutter ved temperatur 180 grader.

Og det er alt. Hurtig forberedelse, og effekten er lækker. Jeg anbefaler dig denne opskrift. Derudover er cookies meget sunde – frugt, Havregryn :).

Du er velkommen til at prøve opskriften og skrive, kunne du lide det. Glad bagning :).

Efterlad et Svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret *