Lisää magnesiumia ja mangaania hiuksille

wlosy2Jos haluat upeita hiuksia, sinun ei tarvitse käydä läpi kalliita ja monimutkaisia ​​hoitoja. Pidä vain huolta heistä. selvittää, mitä he pitävät. Vältä sitä, mikä on heille haitallista. Tutustu vain heihin paremmin.

Miksi hiuksia voidaan kutsua terveysbarometriksi?

Mineraalielementtien pitoisuus hiuksissa on viisikymmentä kertaa suurempi kuin veressä. Kourallisen käsittelemättömien ja värjäämättömien hiusten laboratoriotestaus antaa meille mahdollisuuden selvittää, mikä annos tietyn elementin on kehossamme. Hiusten kemialliset analyysit osoittivat, että Łódźin asukkailla on paljon enemmän lyijyä ruumiissaan, ja Zakopanen kansaa kuparia, kuin muilla alueilla elävät ihmiset,
Voit lukea sen hiuksista, kuinka heidän omistajansa söi, onko hän alkoholisti, onko hän ollut sairas aiemmin.

Kuinka magnesium vaikuttaa hiusten kuntoon?

Tämä elementti ohjaa satoja entsymaattisia prosesseja kehossa. Sen puute aiheuttaa, se on kaunista, terveet hiukset menettävät kiillonsa ja alkavat pudota. valitettavasti, Puolalaiset kärsivät yleensä magnesiumin puutteesta, pulaa palata takaisin 50 proc.!

Mitä voidaan lukea hiuksista?

Tutkittuaan Napoleonin hiukset tutkijat päättivät, että monien hänen vaivojensa lähde oli petollisen antimonin ylimäärä. Saksalaisen näytelmäkirjailijan Georg Buchnerin hiusanalyysi poisti tämän väitöksen, että hänen kuolemansa syy oli myrkytys arseenilla, Hänen ruumiistaan ​​kuitenkin löydettiin suuri annos myrkyllistä lyijyä.

Se on myös syytä lisätä, että hiusanalyysiä käytetään yhä enemmän oikeuslääketieteessä,

Tohtori Dr., Walsh seuraa, että rikollinen oli aggressiivisempi ja ympäristölle vaarallisempi, sitä enemmän hänen hiuksissaan oli kobolttia.
Kaikki eivät kalju yhtä lailla. Tutkimukset osoittavat, että intellektuellit ovat alttiimpia peruuttamattomalle hiustenlähdölle, ihmiset, jotka työskentelevät intensiivisesti henkisesti,
Havaintojen perusteella eurooppalaiset ja amerikkalaiset osoittavat suurempaa taipumusta kaljuuntumiseen, pienimmät ovat aasialaiset ja afrikkalaiset.

Perinnölliset harmaat hiukset
Tämä ei ole vitsi. Harmaat hiukset voivat olla geneettisiä. Se huomattiin myös, että tummat hiukset ovat taipuvaisia ​​harmaantumaan, mutta idän ihmiset tuskin muuttuvat harmaiksi, Ranskalaiset naiset ovat vakuuttuneita, että mangaani voi suojata varhaiselta ikääntymiseltä.

Antillien tummakarvaisille naisille (Ja subtrooppien maat) yleensä paksu, vahva, kauniilla kiillolla hiuksia ei uhkaa ennenaikaiset harmaat hiukset, eikä liiallista hiustenlähtöä.