Vanhemmat ja "vanha piika"

nainen-hajuvesi“minulla on 26 vuotta, joten tämä ikä, Minun pitäisi olla naimisissa jo. Ainakin vanhempani ajattelevat. Kun tapasin tietyn pojan, joista he pitivät, he halusivat saada minut heti. He kysyvät jatkuvasti minulta, kun menen naimisiin hänen kanssaan, vaikka minulla ei ole mitään hänelle. Äskettäin aloin seurustella Jackin kanssa. Hän on mukava, ahkera, älykäs poikaystävä, kuka on alkanut välittää minusta. Luulen jotain myös minulle Tunnen hänet, mutta haluaisin oppia tuntemaan hänet paremmin ennen päätöksen tekemistä. Ja vanhempani taas: on aika, kuinka mietin edelleen, Minusta tulee vihdoin vanha piika. Kuinka minun pitäisi edetä. En halua loukata vanhempiani, mutta minun pitäisi mennä naimisiin!”

Loukkaa vanhempiasi. Loukkaa heitä, kertoen heille selvästi, että heidän tulee pysyä poissa henkilökohtaisista asioista tai jättää ne hetkeksi. minulla on tunne, että tarvitset vähän yksinäisyyttä, miettiä itseäsi ja tätä tärkeintä päätöstä elämässämme. Jatkuva uhka, Vanhempiesi puhuminen ja heidän "surina" pään yli eivät edistä tällaista pohdintaa. mielestäni, että tämän tauon jälkeen tulet kotiin aivan toisena ihmisenä.